Αρχική

/

Gaming

/

Xbox One

/

Περιφερειακά Xbox-One

Microsoft Elite Wireless Controller Xbox One GamepadΚωδικός προϊόντος : 156886

  • Τύπος Αξεσουάρ: Χειριστήριο

  • Πλατφόρμα: Xbox One

  • Ασύρματη Τεχνολογία: Υποστηρίζεται

  • Χρώμα: Μαύρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ασύρματο χειριστήριο Elite της Microsoft για την κονσόλα Xbox One, σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους παίκτες επαγγελματικού επιπέδου, το ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite ξεκλειδώνει πλήρως τις δυνατότητές σου και προσαρμόζεται στο μοναδικό σου στιλ παιχνιδιού.


Χειριστήριο Xbox One Elite:

Ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite:

Το ασύρματο χειριστήριο Elite ξεκλειδώνει την πλήρη γκάμα των δυνατοτήτων σου και προσαρμόζεται στο προσωπικό σου στιλ παιχνιδιού. Απόλαυσε πρωτόγνωρη ακρίβεια, μεγαλύτερη ταχύτητα και αίσθηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου, διαφορετική από οτιδήποτε έχεις βιώσει μέχρι τώρα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Χειριστήριο
Πλατφόρμα Xbox One
Ασύρματη Τεχνολογία Υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.xbox.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.