Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Αξεσουάρ Συσκευών

Bosch Κρέμα Καθαρισμού Κεραμικών Εστιών 250mlΚωδικός προϊόντος : 111142

  • Τύπος Αξεσουάρ: Καθαριστικό

  • Επιπλέον: Κρέμα Καθαρισμού Κεραμικών Εστιών

  • Εγγύηση Προμηθευτή : Δεν παρέχεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ιδανική κρέμα για τον καθαρισμό, τη φροντίδα και τη συντήρηση του κρυστάλλου των κεραμικών εστιών.


Μέτρα Προφύλαξης :
Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Εάν χρειαστεί να ζητήσεις ιατρική συμβουλή, να έχεις μαζί σου τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.
Μακριά από παιδιά. Διάβασε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Πλύνε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό και να φοράς πάντα προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια:
Ξέπλυνε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαίρεσέ τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνέχισε να ξεπλένεις. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: συμβουλέψου ή επισκέψου άμεσα γιατρό.

Δήλωση περιεχομένου σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ:
Κάτω του 5%: μη ιοντική επιφανειοδραστική ουσία, ανιοντική επιφανειοδραστική ουσία. Περιέχονται επίσης οι εξής ουσίες: μεθυλοχλωροισοθαζολινόνη, μεθυλισοθαζολινόνη), Αρωματικές ουσίες.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Καθαριστικό
Επιπλέον Κρέμα Καθαρισμού Κεραμικών Εστιών
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.bosch-eshop.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.