Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Αξεσουάρ Συσκευών

Electrolux Gemgril E9DHGB01Κωδικός προϊόντος : 141224

Αποκλειστικό
Χωρίς Μεταφορικά
  • Electrolux Gemgril E9DHGB01
  • Electrolux Gemgril E9DHGB01
  • Τύπος Αξεσουάρ: Πλάκα

  • Επιπλέον: Εμπειρία BBQ με την δύναμη της επαγωγής

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 50 έτη

204.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πλάκα ψησίματος Electrolux Gemgril E9DHGB01 για επαγωγικές εστίες . Εμπειρία BBQ με την δύναμη της επαγωγής.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Πλάκα
Επιπλέον Εμπειρία BBQ με την δύναμη της επαγωγής
Εγγύηση Προμηθευτή 50 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.electrolux.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.