Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Αξεσουάρ Συσκευών

Electrolux Ψηφιακό Θερμόμετρο Κρέατος E4KTD001Κωδικός προϊόντος : 158446

Αποκλειστικό
  • Electrolux Ψηφιακό Θερμόμετρο Κρέατος E4KTD001
  • Τύπος Αξεσουάρ: Θερμόμετρο Κρέατος

  • Επιπλέον: Ψηφιακό Θερμόμετρο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Απόλαυσε μια ζουμερή μπριζόλα ή μια φέτα σολομού , μαγειρεμένη στην εντέλεια με το πάτημα ενός κουμπιού . Αυτό το ψηφιακό θερμόμετρο με χρονόμετρο και ηχητικό σήμα συναγερμού θα σε ενημερώσει σχετικά με το επίπεδο μαγειρέματος ανάλογα με την προτίμησή σου . Το χρονόμετρο έχει αντίστροφη μέτρηση μέχρι 99 λεπτά και μέγιστη θερμοκρασία 250°C.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Θερμόμετρο Κρέατος
Επιπλέον Ψηφιακό Θερμόμετρο
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.electrolux.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.