Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Αξεσουάρ Συσκευών

LG 5231JA2012B Εξωτερικό Φίλτρο Νερού Για Ψυγείο ΝτουλάπαΚωδικός προϊόντος : 170908

  • Τύπος Αξεσουάρ: Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 6 μήνες

39.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το φίλτρο νερού LG 5231JA2012B θα πρέπει να αντικαθιστάται όταν η ένδειξη στην οθόνη του ψυγείου ντουλάπα ενεργοποιηθεί. Η αλλαγή του πρέπει να γίνεται περίπου ανά 6 μήνες ανάλογα με τη χρήση.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού
Εγγύηση Προμηθευτή 6 μήνες
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lg.com/gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.