Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Εντοιχιζόμενα

/

Set Εντοιχισμού

Hoover HOE3171 & HH64DCT Set ΕντοιχισμούΚωδικός προϊόντος : 187446

Αποκλειστικό
  • Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm: 59 x 56 x 56 (Φούρνος), 4.9 x 55.2 x 47.8 (Εστίες)

  • Εστίες: Κεραμικές

  • Αριθμός Εστιών: 4

  • Χωρητικότητα Φούρνου: 70 lt

  • Τρόποι Ψησίματος : 8

719.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Set εντοιχισμού Hoover που αποτελείται από το φούρνο HOE3171 και την εστία HH64DCT.


Hoover HOE3171 Φούρνος Εντοιχιζόμενος

Η σειρά φούρνων Essence της Hoover, διαθέτει μοναδική στιβαρότητα και αισθητική που συνδυάζεται με μεγάλη εσωτερική χωρητικότητα φούρνου, 70 λίτρων, στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις και απόδοση Α+. Με 8 λειτουργίες μαγειρέματος, μπορείς να πετυχαίνεις πάντα τέλειο αποτέλεσμα μαγειρέματος σε ότι επιθυμείς να σερβίρεις. Η ψηφιακή οθόνη και οι περιστροφικοί διακόπτες προσφέρουν μοναδική ευκολία χειρισμού και προγραμματισμού. Η πόρτα διαθέτει μηχανισμό ανάρτησης για μοναδική ευκολία στη διαχείριση, ακόμη και με το ένα χέρι. Η οικολογική τεχνολογία υδρόλυσης, επιτρέπει τον τακτικό καθαρισμό της καμπίνας για να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Ο φούρνος είναι εξοπλισμένος με 2 σχάρες και 2 ταψιά 3,5 και 5 εκατοστών.

Μεγάλη χωρητικότητα για να μην περιορίζεται η δημιουργικότητα σου

Με μεγάλη χωρητικότητα καμπίνας ο νέος φούρνος της Hoover από την σειρά Essence, μπορεί να υποδεχθεί μεγάλες ποσότητες φαγητών ή γλυκισμάτων, προσφέροντας τη δυνατότητα να εξοικονομείς χρόνο.

Άριστη διαχείριση ενέργειας για μέγιστη οικονομία

Η μεγάλη χωρητικότητα συνδυάζεται και από άριστη διαχείριση ενέργειας για μέγιστη οικονομία στο λογαριασμό του ρεύματος.

Τεχνολογία Υδρόλυσης για εύκολο και οικονομικό καθαρισμό

Με λειτουργία υδρόλυσης, μπορείς να διατηρείς το φούρνο πάντα σε άριστη κατάσταση χωρίς περιττά έξοδα και κόπο. Πρόσθεσε 300ml νερό στην ειδική υποδοχή, ενεργοποίησε τη λειτουργία υδρόλυσης και σε 30 λεπτά μπορείς να σκουπίσεις το εσωτερικό με ένα στεγνό πανί.

Essence μοναδικός σχεδιασμός & στιβαρή κατασκευή

Ο λιτός και απέριττος σχεδιασμός με αντίθεση inox σε μαύρο κρύσταλλο, προσδίδει μια μοναδική, επιβλητική αισθητική, η οποία ενσωματώνεται άριστα σε οποιοδήποτε σχεδιαστικό σύνολο κουζίνας. Ταυτόχρονα, η μεγάλη ατσάλινη χειρολαβή προσδίδει μοναδική αίσθηση στιβαρότητας και αξιοπιστίας που συνοδεύει τη σειρά Hoover Essence.

Ψηφιακό Timer Αφής

Το ψηφιακό ρολόι, με χειρισμό αφής, σου επιτρέπει να θέσεις ηχητική ειδοποίηση, το χρόνο μαγειρέματος ή και την ώρα τερματισμού του μαγειρέματος, για να σταματήσει αυτόματα ο φούρνος.

Hoover HH64DCT Εστίες Κεραμικές

Η σειρά αυτόνομων κεραμικών εστιών της Hoover, προσφέρει απλότητα, ευχρηστία και μοναδική απόδοση για γρήγορο και απροβλημάτιστο μαγείρεμα. Με 4 ζώνες μαγειρέματος, τεχνολογίας Highlight: 155mm:1200W, 220mm:1200W, 190mm:1800W και 155mm:1200W μπορεί να φιλοξενήσει τα περισσότερα σκεύη, συνδυάζοντας ακόμη και ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 μεγάλες-μέσες κατσαρόλες. Το χειριστήριο αφής προσφέρει αμεσότητα και άνεση, για τη ρύθμιση έντασης σε 10 διαφορετικά επίπεδα για την κάθε ζώνη, όπως και κλείδωμα για αποφυγή ατυχημάτων. Το φινίρισμα γυαλιού προσφέρει μοναδική αισθητική συνδυάζοντας αποτελεσματικότητα και design.

Σχεδιασμένη για απόδοση & ευκολία

Με 4 κεραμικές ζώνες μαγειρέματος και με την μια 1 διπλής ακτίνας, καλύπτει διαστάσεις σκευών : 155mm:1200W, 130/220mm - 1000+1200 w Booster, 190mm:1800W και 155mm:1200W, μπορεί να φιλοξενήσει τα περισσότερα σκεύη, συνδυάζοντας ακόμη και ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 μεγάλες-μέσες κατσαρόλες.

Λειτουργία Booster

Η πίσω αριστερή εστία διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό και κόκκινο χρωματισμό γιατί διαθέτει λειτουργία που διπλασιάζει τη διάμετρο και ισχύ της, με το πάτημα ενός πλήκτρου (130/220mm-1000+1200 w). Έτσι μπορείς να τη διαχειριστείς με ευελιξία, ανάλογα και τις ανάγκες σου.

Κεντρικό Χειριστήριο Αφής με λειτουργία Timer

Το χειριστήριο αφής προσφέρει αμεσότητα και εύκολη ρύθμιση της έντασης των εστιών, η οποία μπορεί να γίνει σε 10 διαφορετικά επίπεδα, για απόλυτο έλεγχο της έντασης. Ταυτόχρονα διαθέτει και timer για αυτόματο σβήσιμο στη ρύθμιση που θα θέσεις. Το ξεχωριστό πλήκτρο με κόκκινο χρώμα ενεργοποιεί το διπλό στοιχείο της πίσω αριστερής εστίας για υποδοχή μεγαλύτερων σκευών.

Μέγιστη ασφάλεια και σιγουριά

Με κεντρικό κλείδωμα των χειριστηρίων για να μην να ανησυχείς για αλλαγή των ρυθμίσεων. Επιπλέον ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης ασφαλείας, σβήνει αυτόματα την εστία, σε περίπτωση που την ξεχάσεις αναμμένη.

Κεραμικό υλικό υψηλής αντοχής και αισθητικής

Το κρύσταλλο προσφέρει άψογη αρμονία και υψηλή αισθητική στο χώρο της κουζίνας. Ταυτόχρονα είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό, χωρίς επιπλέον πτυχές.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm 59 x 56 x 56 (Φούρνος), 4.9 x 55.2 x 47.8 (Εστίες)
Εστίες Κεραμικές
Αριθμός Εστιών 4
Χωρητικότητα Φούρνου 70 lt
Τρόποι Ψησίματος 8
Ενεργειακή Κλάση Φούρνου A+
Τύπος Εστίας Αυτόνομη
Πλάτος 60 cm
Διακόπτες Σταθεροί
Περιμετρικά Πλαίσια Δεν διαθέτει
Ψηφιακές Ενδείξεις Διαθέτει
Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις Διαθέτει
Πρόγραμμα Ατμού Δεν διαθέτει
Ασφάλεια κλειδώματος Διαθέτει
Βαθμίδες Ρυθμίσεων 10
Αυτόματη Απενεργοποίηση Εστιών Διαθέτει
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε εστία Υποστηρίζεται
Πυρόλυση Δεν διαθέτει
Ρολόι Ηλεκτρονικό με προγραμματιστή
Αυτόματη Απενεργοποίηση Φούρνου Υποστηρίζεται
Ασφάλεια Κλειδώματος Διαθέτει
Χρώμα Inox
Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται 2 σχάρες και 2 ταψιά 3,5 και 5 εκατοστών
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 59.5 x 59.5 x 56.7(Φούρνος), 5 x 59 x 52 (Εστίες)
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.hoover.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.