Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Εντοιχιζόμενα

/

Εστίες

Candy CFID36 WiFi Εστίες Κεραμικές ΕπαγωγικέςΚωδικός προϊόντος : 158149

Αποκλειστικό
Τελευταία κομμάτια
 • video
 • Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm: 4 x 46 x 49

 • Τύπος Εστίας: Αυτόνομη

 • Εστίες: Επαγωγικές

 • Αριθμός Εστιών: 5

 • Χρώμα: Μαύρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εστίες κεραμικές επαγωγικές Candy CFID36 WiFi με 5 ζώνες μαγειρέματος και με ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi για να είναι πάντα συνδεδεμένη μαζί σου η συσκευή όπου κι αν βρίσκεσαι, χάρη στην αποκλειστική εφαρμογή για smartphones, tablets και pc.


Επαγωγική Εστία Candy CFID36 Simply-Fi:


Η Candy τώρα παρουσιάζει το Simply-Fi, την πρώτη σειρά συσκευών με ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi που μένει πάντα συνδεδεμένη μαζί σου, χάρη στην αποκλειστική εφαρμογή για smartphones, tablets και pc's. Η Candy ανέπτυξε μια αποκλειστική εφαρμογή, που καθιστά εύκολο για σένα να μιλάς στις συσκευές σου, από όπου και αν βρίσκεσαι. Η εφαρμογή Candy Simply-Fi, διαθέτει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες , που σου επιτρέπουν να διαχειρίζεσαι τις συσκευές σου, ακόμη και όταν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι. Το σύστημα αναφορών μέσω μηνυμάτων, σε ενημερώνει διαρκώς για την κατάσταση των συσκευών σου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων, iOS και Android και είναι διαθέσιμη για PC, σε web έκδοση.

Χάρη στο σύστημα Flexi μπορείς να προσαρμόζεις την χρήση των εστιών μαγειρέματος σύμφωνα με τις ανάγκες σου, ρυθμίζοντας την ένταση κάθε εστίας και ενεργοποιώντας όλες μαζί ή χωριστά. Το simply-fi σου επιτρέπει να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή πότε το φαγητό σου είναι έτοιμο.

Την δοκιμάσαμε στην εκπομπή "Βάζουμε το Chef στην Πρίζα"::


Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα για μια συνταγή που δεν πρέπει να κάνεις. skip! O Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει το πιο τέλειο μοσχαράκι κοκκινιστό με μαύρη μπύρα και χοντρά μακαρόνια στην επαγωγική εστία της Candy, με λειτουργία Simply-Fi!

Λειτουργίες:

 • Πραγματικός χρόνος
  Η εφαρμογή παρέχει στιγμιαία πληροφόρηση σχετικά με την θερμοκρασία της εστίας, την ρύθμιση ισχύος και σε ενημερώνει σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
 • Σύστημα Πληροφοριών
  Σε ενημερώνει διαρκώς για την κατάσταση της συσκευής κατά την διάρκεια του μαγειρέματος, δίνοντας ευκρινή εικόνα. Σου προσφέρει επίσης πρακτικές συμβουλές για το πως να λύνεις πιθανά προβλήματα.
 • Flexi Ζώνη
  Ιδανική για όλες τις περιστάσεις. Αυτή η ζώνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μάτι ή ως δύο διαφορετικά μάτια, ανάλογα με τις ανάγκες του μαγειρέματος κάθε φορά. Η ευέλικτη ζώνη αποτελείται από δύο ανεξάρτητους επαγάγεις, που ελέγχονται ξεχωριστά. Όταν δουλεύει ως ένα μάτι, το τμήμα που δεν καλύπτεται από σκεύος μαγειρέματος απενεργοποιείται άμεσα μετά από ένα λεπτό.
 • Σύστημα Πληροφοριών
  Σε ενημερώνει διαρκώς για την κατάσταση της συσκευής σου, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι, με ακρίβεια, όπως για παράδειγμα ότι ξεχάσες την πόρτα ανοιχτή. Σου προσφέρει επίσης πρακτικές συμβουλές για το πως να λύνεις πιθανά προβλήματα.
 • Προστασία από την υπερθέρμανση
  Ένας αισθητήρας παρακολουθεί τη θερμοκρασία στα μάτια. Όταν η θερμοκρασία υπερβαίνει ένα ασφαλές επίπεδο, το μάτι σβήνει αυτόματα.
 • Εντοπισμός μικρών ή μη μαγνητικών αντικειμένων
  Όταν ένα σκεύος με διάμετρο μικρότερη από 80mm, ή κάποιο άλλο μικρό αντικείμενο (πχ ένα μαχαίρι, ένα πιρούνι, ένα κλειδί) είναι μη μαγνητικό σκεύος (πχ από αλουμίνιο) αφεθεί στην εστία, ακούγεται ένας βόμβος για περίπου ένα λεπτό, μετά τη διάρκεια του οποίου, η εστία περνά αυτόματα σε κατάσταση αναμονής.
 • Ειδοποίηση κατάλοιπων θερμότητας
  Όταν η εστία έχει λειτουργήσει για λίγη ώρα, και υπάρχουν κάποια κατάλοιπα θερμότητας. Σο γράμμα "Η" εμφανίζεται για να σε ειδοποιήσει να παραμείνεις μακριά από αυτή.
 • Αυτόματο σβήσιμο
  Άλλο ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας της επαγωγικής εστίας είναι το αυτόματο σβήσιμο. Αυτό συμβαίνει όταν ξεχνάς να σβήσεις ένα μάτι.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm 4 x 46 x 49
Τύπος Εστίας Αυτόνομη
Εστίες Επαγωγικές
Αριθμός Εστιών 5
Χρώμα Μαύρο
Αυτόματη Απενεργοποίηση Εστιών Διαθέτει
Ψηφιακές Ενδείξεις Διαθέτει
Ασφάλεια Κλειδώματος Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Wi-Fi
Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις Διαθέτει
Πλάτος 60 cm
Συνδυάζεται με Φούρνο Εντοιχιζόμενο
Περιμετρικά Πλαίσια Δεν διαθέτει
Βαθμίδες Ρυθμίσεων 9
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε εστία Υποστηρίζεται
Premium Total Support 48hr Δεν υποστηρίζεται
Επιπλέον Νέα σειρά SimplyFi με ενσωματωμενη λειτουργία Wi-Fi που μένει πάντα συνδεδεμένη μαζί σας
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 5 x 59 x 52
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://candysimplyfi.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.