Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Εντοιχιζόμενα

/

Εστίες

Siemens EX875KYE1E Εστίες Κεραμικές ΕπαγωγικέςΚωδικός προϊόντος : 165911

  • Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm: 51 x 75-78 x 49-50

  • Τύπος Εστίας: Αυτόνομη

  • Εστίες: Επαγωγικές

  • Αριθμός Εστιών: 4

  • Χρώμα: Inox - Μαύρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εστίες κεραμικές επαγωγικές Siemens EX875KYE1E, με καινοτόμα χαρακτηριστικά διαθέτοντας υψηλή ευελιξία μαγειρέματος σε κάθε περίσταση.


Τις δοκιμάσαμε στην εκπομπή "Βάζουμε τον Chef στην Πρίζα:

Βάζουμε τον Chef, Γιώργο Τσούλη, στην Πρίζα και φτιάχνουμε ζουμερό κοτόπουλο φρικασέ με σπανάκι στις επαγωγικές εστίες της Siemens EX875KYE1E.

Εστίες Κεραμικές Επαγωγικές Siemens EX875KYE1E:

Με τις επαγωγικές εστίες και τις βάσεις επαγωγικών εστιών της Siemens, μπορείς να ετοιμάζεις τα αγαπημένα σου πιάτα γρήγορα και εύκολα. Χάρη στην τεχνολογία powerInduction, χρησιμοποιούν τον ηλεκτρομαγνητισμό για την παραγωγή θερμότητας εκεί που είναι απαραίτητη - στη βάση των μαγειρικών σκευών. Η θερμότητα παράγεται και εξουδετερώνεται αμέσως, μόλις απενεργοποιήσεις τη βάση εστιών. Μπορείς να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία των ζωνών μαγειρέματος πολύ γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Εάν κάτι παραβράσει, δεν καίγεται στην κεραμική επιφάνεια, αφού η εστία δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου. Έτσι, ακόμα και σε περίπτωση που κάτι χυθεί, μπορείς απλώς να το σκουπίσεις. Μεγάλη απόλαυση στην κουζίνα εγγυώνται οι καινοτόμες λειτουργίες της Siemens που σου επιτρέπουν να τοποθετείς τα μαγειρικά σκεύη όπως θέλεις πάνω στη βάση επαγωγικών εστιών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σύστημα flexInduction: σου επιτρέπει να συνδυάζεις διάφορες ζώνες μαγειρέματος ορθογώνιου σχήματος σε μια μεγάλη εστία. Έτσι, απολαμβάνεις μέγιστη ευελιξία κατά το μαγείρεμα.

FlexInduction Plus:


Προσαρμόζει τις ζώνες μαγειρέματος σε διάφορα μαγειρικά σκεύη και με διάμετρο έως 30 εκατοστά για μεγαλύτερη ευελιξία. Τα μαγειρικά σκεύη διαφέρουν μεταξύ τους τόσο όσο και τα φαγητά που ετοιμάζεις σε αυτά. Με το σύστημα flexInduction της Siemens, μπορείς να προσαρμόζεις εύκολα τη βάση εστιών στις ανάγκες σου. Εκτός από τις δύο παραδοσιακές ζώνες μαγειρέματος, υπάρχουν ορθογώνιες επαγωγικές ζώνες τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις ώστε να δημιουργηθεί μία μεγάλη ζώνη μαγειρέματος. Σε αυτήν μπορείς να τοποθετήσεις κάθε μαγειρικό σκεύος όπου εσύ θέλεις.

Λειτουργία powerMove Plus:


Αυτή η λειτουργία σου επιτρέπει τον διαισθητικό έλεγχο, χάρη σε τρεις ζώνες θέρμανσης με διαφορετικές θερμοκρασίες και ενεργοποιείται με την αφή.

Λειτουργία powerBoost για όλες τις ζώνες:

Υπάρχουν φορές που πρέπει να μαγειρέψεις γρήγορα. Οι σύγχρονες επαγωγικές εστίες της Siemens σας διευκολύνουν σε αυτό. Διαθέτουν όλη τη θερμότητα εκεί που τη χρειάζεσαι, ακριβώς κάτω από την κατσαρόλα ή το τηγάνι, μόλις θέσεις σε λειτουργία τη ζώνη μαγειρέματος. Η λειτουργία powerBoost επιταχύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία, αυξάνοντας την ισχύ των ζωνών μαγειρέματος έως και κατά 50%. Είναι ιδανική για γρήγορο ζέσταμα, π.χ. για βράσιμο του νερού για μακαρόνια.

fryingSensor:


Το fryingSensor διευκολύνει το μαγείρεμα και φροντίζει ώστε τα λαχανικά να διατηρούνται τραγανά, ενώ τα ψάρια και τα κρέατα να ροδίζουν όσο πρέπει. Εσείς απλώς επιλέγεις το πρόγραμμα που θέλεις, περιμένεις να ακουστεί το ηχητικό σήμα και προσθέτεις λάδι στο τηγάνι - μετά αναλαμβάνει το fryingSensor με 5 βαθμίδες θερμοκρασίας που τηγανίζει το φαγητό στην ιδανική θερμοκρασία ενώ εσύ χαλαρώνεις. Χάρη στους πρακτικούς αισθητήρες δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση και μπορείς να είσαι απόλυτα ήσυχη ότι το φαγητό δεν θα καεί.

cookingSensor Plus:


Ο συμπληρωματικός διαθέσιμος αισθητήρας αποτρέπει την υπερχείλιση λόγω υπερβολικού βρασμού χάρη στον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Επαγωγική εστία με καινοτόμα χαρακτηριστικά διαθέτοντας υψηλη ευελιξία μαγειρέματος σε κάθε περίσταση. FullTouch TFT Οθόνη: Η νέα οθόνη TFT αφής καθιστά τη λειτουργία όλων των λειτουργιών της εστίας ευκολότερη από ποτέ.
Comfort design με πλευρικά προφίλ και μπροστινό Facette με ανοξείδωτο πλαίσιο
Πλήρως ηλεκτρονικός έλεγχος με 17 βαθμίδες ισχύος
4 επαγωγικές ζώνες μαγειρέματος
2 ευέλικτες επαγωγικές ζώνες Flex

flexMotion
Λειτουργία reStart
Λειτουργία panBoost
Λειτουργία προστασίας σκουπίσματος
Ένδειξη κατανάλωσης ενέργειας
Timer με λειτουργία απενεργοποίησης για όλες τις ζώνες
Λειτουργία Alarm με ρυθμιζόμενη διάρκεια προειδοποίησης
Ψηφιακό χρονόμετρο
2 βαθμίδες ένδειξης υπολοίπου θερμότητας για κάθε ζώνη (H/h)
Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά
Αυτόματη αναγνώριση σκευών
Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας
Συνολικό φορτίο 7400 W


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm 51 x 75-78 x 49-50
Τύπος Εστίας Αυτόνομη
Εστίες Επαγωγικές
Αριθμός Εστιών 4
Χρώμα Inox - Μαύρο
Αυτόματη Απενεργοποίηση Εστιών Διαθέτει
Ψηφιακές Ενδείξεις Διαθέτει
Ασφάλεια Κλειδώματος Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις Διαθέτει
Πλάτος 75 cm
Συνδυάζεται με Φούρνο Εντοιχιζόμενο
Περιμετρικά Πλαίσια Διαθέτει
Βαθμίδες Ρυθμίσεων 17
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε εστία Υποστηρίζεται
Premium Total Support 48hr Δεν υποστηρίζεται
Επιπλέον FlexInduction Plus: προσαρμόζει τις ζώνες μαγειρέματος σε διάφορα μαγειρικά σκεύη και με διάμετρο έως 30 εκατοστά-για μεγαλύτερη ευελιξία.
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 51 x 81.2 x 52
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.siemens-home.bsh-group.com/gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.