Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Εντοιχιζόμενα

/

Εστίες

AEG HKP65410XB Εστίες Κεραμικές ΕπαγωγικέςΚωδικός προϊόντος : 166378

Web Ευκαιρία
LG Πλυντήριο - Στεγνωτήριο με δώρο σύστημα σιδερώματος
  • video
  • Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm: 56 x 49

  • Τύπος Εστίας: Αυτόνομη Επαγωγική

  • Εστίες: Επαγωγικές - Κεραμικές

  • Αριθμός Εστιών: 4

  • Χρώμα: Inox - Μαύρο

από 899.00 € ΌΦΕΛΟΣ 224.75€
674.25 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι επαγωγικές εστίες AEG HKP65410XB παρέχουν ανώτερη προσαρμοστικότητα και περισσότερες μαγειρικές δυνατότητες. Με λειτουργία FlexiBridge για μέγιστη ευελιξία στο μαγείρεμα.


Εστίες Κεραμικές Επαγωγικές AEG HKP65410XB:


Λειτουργία FlexiBridge για μέγιστη ευελιξία στο μαγείρεμα
Επαγωγικές εστίες FlexiBridge, με 4 ξεχωριστές μονάδες που σου επιτρέπουν να επιλέξεις ποιες θα ενώσεις ώστε να εξυπηρετήσουν το μέγεθος και το σχήμα των σκευών σου. Είναι ιδανικές τόσο για μικρά όσο και για πολύ μεγάλα μαγειρικά σκεύη, επιτρέποντάς σου να τα τοποθετήσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς. Η ένωση και των 4 μονάδων σου προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες επιφάνειες μαγειρέματος με μοναδική, ενιαία κατανομή θερμότητας, ιδανική για τις πολύ μεγάλες γάστρες.

Επαγωγικές εστίες MaxiSense Plus για ανώτερη προσαρμοστικότητα:


Για να σερβίρεις τα πιο γευστικά πιάτα, χρειάζεσαι πραγματική ευελιξία όταν μαγειρεύεις. Αυτές οι επαγωγικές εστίες MaxiSense Plus παρέχουν καινοτόμες λύσεις και περισσότερες δυνατότητες ώστε να ταιριάξουν με τις μαγειρικές σου ανάγκες και στιλ. Η επιφάνεια μαγειρέματος όχι μόνο προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος του σκεύους σου, όσο μικρό ή μεγάλο είναι, αλλά μπορείς, για παράδειγμα, και να ενώσεις μονάδες μαγειρέματος μεταξύ τους.

Power Slide:


Για να μεταβείς από το βράσιμο στο σιγοβράσιμο απλώς μετακινώντας το σκεύος σου
Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Power Slide, μπορείς να δημιουργήσεις μια εξειδικευμένη επιφάνεια μαγειρέματος με 3 προκαθορισμένες θερμοκρασίες. Ως αποτέλεσμα, μπορείς να μεταβείς από το βράσιμο στο σιγοβράσιμο χωρίς να επαναπροσαρμόσετε τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας.

Απόλαυσε εξελιγμένο απομακρυσμένο έλεγχο των οσμών της κουζίνας:

Όταν το σύστημα σύνδεσης Hob2Hood χρησιμοποιείται με έναν απορροφητήρα ο οποίος έχει την ίδια ενσωματωμένη λειτουργία τηλεχειρισμού, οι εστίες θα ενεργοποιήσουν αυτόματα και θα ρυθμίσουν τον φωτισμό του απορροφητήρα και την ταχύτητα του ανεμιστήρα ανάλογα με τη θερμότητα και την ένταση του μαγειρέματός σου.

Μέγιστη ισχύς αμέσως μόλις τη χρειαστείς

Η λειτουργία Turbo αυτής της επαγωγικής εστίας είναι ιδανική όταν χρειάζεσαι ταχεία και έντονη έκλυση θερμότητας. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείς να θερμάνεις το φαγητό σου εξαιρετικά γρήγορα.

Ασφαλής και αποδοτική χρήση της εναπομένουσας θερμότητας

Για κάθε ζώνη μαγειρέματος, η λειτουργία OptiHeat ανιχνεύει το επίπεδο εναπομένουσας θερμότητας επιτρέποντάς σου να χρησιμοποιήσεις αυτή τη θερμότητα με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποδοτικότητα.

Άμεσος έλεγχος της μονάδας εστιών σου

Με τους διακόπτες αφής αυτής της μονάδας εστιών μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία σχεδόν άμεσα. Απλά μετακίνησε το δάκτυλό σου στο σωστό επίπεδο.

Επιπλέον Χαρακτηριτικά:

Αυτόματη προθέρμανση
Λειτουργία Power Boost η οποία προσφέρει περισσότερη ισχύ στις επαγωγικές εστίες. Η λειτουργία Power Boost ενεργοποιείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, η επαγωγική εστία επιστρέφει αυτόματα στην προηγούμενη ή στην υψηλότερη σκάλα μαγειρέματος.
3 λειτουργίες χρονοδιακόπτη: Αυτόματος μετρητής (CountUp timer) , Χρονοδιακόπτης απενεργοποίησης (Oko Timer) και Μετρητής σύντομου χρόνου.
Oko Timer - Χρονοδιακόπτης εξοικονόμησης ενέργειας. Απενεργοποιεί την εστία νωρίτερα και χρησιμοποιεί την εναπομένουσα θερμοκρασία για το τελείωμα του μαγειρέματος.
Κλείδωμα για τα παιδιά και κλείδωμα χειριστηρίων
Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας
Σύστημα αναγνώρισης του μεγέθους των σκευών


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm 56 x 49
Τύπος Εστίας Αυτόνομη Επαγωγική
Εστίες Επαγωγικές - Κεραμικές
Αριθμός Εστιών 4
Χρώμα Inox - Μαύρο
Αυτόματη Απενεργοποίηση Εστιών Διαθέτει
Ψηφιακές Ενδείξεις Διαθέτει
Ασφάλεια Κλειδώματος Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις Διαθέτει
Πλάτος 60 cm
Συνδυάζεται με Φούρνο Εντοιχιζόμενο
Περιμετρικά Πλαίσια Διαθέτει
Βαθμίδες Ρυθμίσεων 14
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε εστία Υποστηρίζεται
Επιπλέον Λειτουργία FlexiBridge για μέγιστη ευελιξία στο μαγείρεμα
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 55 x 57.6 x 51.6
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.aeg.com.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα