Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Εντοιχιζόμενα

/

Εστίες

Electrolux EHL6540FOK Εστίες Κεραμικές ΕπαγωγικέςΚωδικός προϊόντος : 166394

Αποκλειστικό
Έκπτωση
Τελευταία κομμάτια
  • Electrolux EHL6540FOK
  • Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm: 56 x 49

  • Τύπος Εστίας: Αυτόνομη Επαγωγική

  • Εστίες: Επαγωγικές

  • Αριθμός Εστιών: 4

  • Χρώμα: Μαύρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι επαγωγικές εστίες Electrolux EHL6540FOK σου παρέχουν την ελευθερία να τοποθετήσεις μαγειρικά σκεύη διαφορετικού μεγέθους και να μαγειρεύεις με εξοικονόμηση χρόνου και ρεύματος.


Τις δοκιμάσαμε στην εκπομπή "Βάζουμε το Chef στην Πρίζα:

Βάζουμε τους Chefs, Γιώργο Τσούλη και Μιχάλη Νουρλόγλου, στην Πρίζα και μας φτιάχνουν μια συνταγή με Ασιατικές επιρροές για rice noodles καρμπονάρα με γαρίδες στην επαγωγική εστία Electrolux EHL6540FOK με το Wok Electrolux Infinite.

Επαγωγικές Εστίες Electrolux EHL6540FOK:

Οι εστίες που ελευθερώνουν τη δημιουργικότητά σου

Οι επαγωγικές εστίες Infinite σου παρέχουν την ελευθερία να τοποθετήσεις μαγειρικά σκεύη διαφορετικού μεγέθους στις εστίες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίσεις ότι το σκεύος σου καλύπτει ένα από τα τέσσερα σημειωμένα σημεία. Με τέτοια απεριόριστη ευελιξία, μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να σερβίρεις αριστουργήματα σε κάθε γεύμα.

Καθαρίζει πάντα με ένα σκούπισμα χάρη στην τεχνολογία επαγωγής

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους η επιφάνεια αυτής της επαγωγικής εστίας μπορεί πάντα να καθαρίζεται με ένα απλό σκούπισμα. Πρώτον, η υαλοκεραμική επιφάνεια είναι απόλυτα λεία. Και δεύτερον, η επιφάνεια δεν είναι ποτέ πραγματικά καυτή, χάρη στην επαγγελματική τεχνολογία επαγωγής. Έτσι, τα υλικά που έχουν στάξει ή χυθεί δεν σκληραίνουν, και για να καθαρίσουν χρειάζεται μόνο ένα γρήγορα σκούπισμα.

Εξοικονόμησε χρόνο επιτυγχάνοντας υψηλές θερμοκρασίες άμεσα

Όταν χρειάζεται να εξοικονομήσεις χρόνο και να επιταχύνεις τη διαδικασία μαγειρέματος, χρησιμοποίησε τη λειτουργία ενίσχυσης που διαθέτει αυτή η εστία. Η λειτουργία αυτή σου παρέχει πρόσθετη έκλυση ενέργειας, που θερμαίνει γρήγορα το σκεύος και το περιεχόμενό του στις υψηλότερες θερμοκρασίες. Είναι ιδανική για περιπτώσεις που έχεις έμπνευση ή μαγειρεύεις κάτω από την πίεση του χρόνου.

Άμεση πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια χάρη στον πίνακα επάνω στην εστία

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η θέση των χειριστηρίων, μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με το πόσο εύχρηστα είναι τα χειριστήρια. Το χειριστήριο αυτής της εστίας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείς να ελέγχεις τα μαγειρικά σου σκεύη, ή να κάνεις προσαρμογές, με τον πλέον άμεσο τρόπο.

Διέκοψε προσωρινά το μαγείρεμα και άρχισε ξανά με ένα άγγιγμα

Εάν χρειαστεί να απομακρυνθείς για λίγο καθώς μαγειρεύεις, απλά χρησιμοποιήσε τη λειτουργία Stop+Go. Με ένα απλό άγγιγμα, η διαδικασία μαγειρέματος διακόπτεται προσωρινά. Με ένα ακόμη άγγιγμα αρχίζει ξανά, με όλες τις ίδιες προηγούμενες ρυθμίσεις. Έτσι, μπορείς να απαντήσεις στο τηλέφωνο ή να διπλοέλέγξε τη συνταγή, χωρίς να ανησυχείς ότι κάτι θα καεί.

Μια ζώνη θερμότητας που θερμαίνεται μόνο όταν είναι τοποθετημένο επάνω της κάποιο σκεύος

Γιατί είναι έξυπνη η τεχνολογία επαγωγής; Διότι θερμαίνεται το σκεύος - όχι η εστία. Έτσι οι ζώνες θερμότητας ενεργοποιούνται μόνο όταν είναι όντως παρόν κάποιο σκεύος. Ακόμα κι αν απομακρύνεις μια κατσαρόλα που βράζει, η ζώνη θερμότητας παραμένει δροσερή και ασφαλής στην αφή.

Απόλυτα διαισθητικός έλεγχος, απλά αγγίζεις ή ολισθαίνεις το δάκτυλό σου

Με αυτά τα έξυπνα χειριστήρια αφής DirectAccess, μπορείς να μεταβαίνεις κάθε φορά απευθείας στη σωστή σκάλα. Είτε θέλειςνα περάσεις σε ενίσχυση της θερμότητας, είτε να τη μειώσεις σε σιγοβράσιμο, μπορείς απλά να αγγίξεις το χειριστήριο ή να σύρεις το δάκτυλό σου κατά μήκος στη νέα ρύθμιση. Είναι κάτι απόλυτα διαισθητικό, γρήγορο και εύκολο.

Εστίες με κρυφές δυνατότητες για μαγείρεμα μεγάλης κλίμακας

Αυτές οι εστίες διαθέτουν ένα ευφυέστατο κόλπο κρυμμένο ανάμεσα στις ζώνες μαγειρέματος: τη λειτουργία έξυπνης γέφυρας. Με τη γέφυρα, μπορείς να μετατρέψεις δύο ζώνες μαγειρέματος σε μία, ιδανικό για μαγείρεμα με μεγαλύτερα ή εξειδικευμένα σκεύη. Αυτή η κρυμμένη ευελιξία σου προσφέρει πραγματικά καινούριες δυνατότητες στην κουζίνα σου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:

Επαγωγικές εστίες με λειτουργία ταχείας θέρμανσης Booster
Πίσω αριστερά ζώνη μαγειρέματος: Επαγωγική, 2300/3200W/180x210mm
Μπροστά αριστερά ζώνη μαγειρέματος: Επαγωγική, 2300/3200W/180x210mm
Πίσω δεξιά ζώνη μαγειρέματος: Επαγωγική, 2300/3200W/180x210mm
Μπροστά δεξιά ζώνη: Επαγωγική,2300/3200W/180x210mm
Εστία χωρίς πλαίσιο (bevelled frame)
Προγραμματιστής για έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο χρόνο μαγειρέματος
Λειτουργία παιδικό κλείδωμα
Ασφάλεια εστίας: Αυτόματη απενεργοποίηση
Αυτόματη γρήγορη θέρμανση
Stop & Go για σύντομη διακοπή λειτουργίας


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm 56 x 49
Τύπος Εστίας Αυτόνομη Επαγωγική
Εστίες Επαγωγικές
Αριθμός Εστιών 4
Χρώμα Μαύρο
Αυτόματη Απενεργοποίηση Εστιών Διαθέτει
Ψηφιακές Ενδείξεις Διαθέτει
Ασφάλεια Κλειδώματος Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις Διαθέτει
Πλάτος 60 cm
Συνδυάζεται με Φούρνο Εντοιχιζόμενο
Περιμετρικά Πλαίσια Δεν διαθέτει
Βαθμίδες Ρυθμίσεων 14
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας για κάθε εστία Υποστηρίζεται
Premium Total Support 48hr Δεν υποστηρίζεται
Επιπλέον Χρονοδιακόπτης αντίστροφής μέτρησης (προγραμματιστής)
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 5.5 x 56 x 49
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.electrolux.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.