Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Εντοιχιζόμενα

/

Φούρνοι

Electrolux EOB6410AOX Φούρνος Ατμού ΕντοιχιζόμενοςΚωδικός προϊόντος : 157072

Αποκλειστικό
  • Electrolux EOB6410AOX
  • video
  • Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm: 60 x 56 x 55

  • Ενεργειακή Κλάση: A

  • Χωρητικότητα Φούρνου: 72 lt

  • Τρόποι Ψησίματος : 9

  • Χρώμα: Inox

από 729.00 € ΌΦΕΛΟΣ 73.00€
656.00 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φούρνος εντοιχιζόμενος Electrolux EOB6410AOX μεγάλης χωρητικότητας 72 λίτρων για ταυτόχρονο ψήσιμο μεγάλων ποσοτήτων φαγητού, ενεργειακής κλάσης Α και με το συνδυασμό ατμού και θερμού αέρα, μπορείς να απολαύσεις γεύματα με υγιεινά και νόστιμα πιάτα που είναι ζουμερά στο εσωτερικό τους και με μια υπέροχη κρούστα.


Φούρνος Εντοιχιζόμενος Electrolux:

Λειτουργία CombiSteam:

Υγιεινά και νόστιμα πιάτα που είναι ζουμερά στο εσωτερικό τους και με μια υπέροχη κρούστα

Απόλαυσε γεύματα όπως στα εστιατόρια, χωρίς τη σκληρή δουλειά ενός σεφ. Με το συνδυασμό ατμού και θερμού αέρα, μπορείς να απολαύσεις γεύματα με υγιεινά και νόστιμα πιάτα που είναι ζουμερά στο εσωτερικό τους και με μια υπέροχη κρούστα. Για να πάρουν τις καλύτερες γεύσεις από τα τρόφιμα, οι επαγγελματίες σεφ συχνά συνδυάζουν ατμό με συμβατική θέρμανση. Για να μπορείς να κάνεις το ίδιο αλλά χωρίς όλη τη σκληρή δουλειά, ο φούρνος αυτός διαθέτει CombiSteam. Λειτουργεί με το συνδυασμό της λειτουργίας ατμού και λειτουργίας με θερμό αέρα. Οι καλεσμένοι σου θα είναι περισσότερο από εντυπωσιασμένοι.

Ευελιξία:

Μαγείρεψε μεγάλα γεύματα με τη μία

Αυτός ο φούρνος σου προσφέρει εκπληκτική ευελιξία για να μπορείς να μαγειρεύεις ακόμη περισσότερα με τη μία. Έχει χωρητικότητα 72 λίτρων, το μεγαλύτερο ταψί στην αγορά και μέχρι εννέα θέσεις σχάρας. Όποτε ολόκληρη η οικογένεια σου σε επισκέπτεται, ή όταν όλοι σου οι φίλοι σχεδιάζουν να σε επισκεφτούν ταυτόχρονα, αυτός ο φούρνος προσφέρει ένα εκπληκτικό επίπεδο ευελιξίας. Με εσωτερικό 72 λίτρων, το πολύ μεγάλο ταψί και μέχρι και εννέα θέσεις σχάρας, μπορείς να προσαρμόσεις τον χώρο όπως επιθυμείς, και να μαγειρέψεις τα μεγαλύτερα δείπνα με τη μία.

Εύκολος έλεγχος με περιστρεφόμενους διακόπτες και επιλογή ώρας έναρξης και λήξης

Για εύκολο μαγείρεμα, το χειριστήριο με οθόνη LED σου επιτρέπει να επιλέξεις τη διάρκεια μαγειρέματος και την ώρα έναρξης/λήξης. Διαθέτει βυθιζόμενους διακόπτες και κουμπιά για πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις. Με αυτό το χειριστήριο έχεις τον απλό έλεγχο που χρειάζεσαι για να μαγειρέψεις όλα τα αγαπημένα σου φαγητά. Πίεσε τα κουμπιά για να ορίσεις την ώρα έναρξης και λήξης, καθώς και τη διάρκεια μαγειρέματος. Περίστρεψε τους βυθιζόμενους διακόπτες για να επιλέξεις τη θερμοκρασία ή να ενεργοποιήσεις μία από τις πολλές λειτουργίες μαγειρέματος. Η οθόνη LED θα εμφανίσει τις ρυθμίσεις που επιλέγεις. Και όταν ο φούρνος είναι σβηστός, εμφανίζει την ώρα.

Ομοιόμορφο ψήσιμο:

Χρησιμοποιήσε κάθε εκατοστό χώρου στο εσωτερικό, και όλα θα ψηθούν ομοιόμορφα

Χάρη στο σύστημα θέρμανσης UltraFanPlus με τον εξαιρετικά μεγάλο ανεμιστήρα και το σχεδιασμό καθοδήγησης του αέρα, το φαγητό σου θα ψηθεί απόλυτα ομοιόμορφα, όπου και αν το τοποθετήσεις μέσα στο φούρνο. Με αυτό το φούρνο, δεν έχει σημασία σε ποιο σημείο στο εσωτερικό του τοποθετείς το φαγητό. Χάρη στον εξαιρετικά μεγάλο ανεμιστήρα με νέο σχεδιασμό καθοδήγησης του αέρα, τα φαγητά μαγειρεύονται απόλυτα ομοιόμορφα οπουδήποτε και αν βρίσκονται στο εσωτερικό. Κάτι που απλοποιεί τα πράγματα όταν πραγματικά χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάθε εκατοστό χώρου.

Καθαρισμός:

Μια γυάλινη πόρτα που διατηρείται εύκολα καθαρή

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της πόρτας αυτού του φούρνου, είναι πολύ εύκολο να διατηρείς το τζάμι καθαρό. Η πόρτα μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς, όπως και τα τζάμια. Μόλις γίνει αυτό, μπορείς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα ολόκληρη την επιφάνεια και από τις δύο πλευρές. Μετά, θα μπορείς να βλέπεις τι μαγειρεύεις με απόλυτη καθαρότητα.

Ένας φυσικός τρόπος να καθαρίσεις το φούρνο

Χρησιμοποίησε το φούρνο όπως θέλεις και καθάρισέ τον με μια οικολογική μέθοδο. Ο αποδοτικός και οικολογικός τρόπος καθαρισμού μετατρέπει το νερό σε ατμό χρησιμοποιώντας τη θερμότητα του φούρνου. Έπειτα απλά σκούπισε τη συσκευή με ένα πανί και άφησε να κρυώσει.

Ισχυρό γκριλ:

Τέλεια ροδισμένα φαγητά, με κρούστα

Αυτός ο φούρνος έχει γκριλ διπλού κυκλώματος, το οποίο είναι γρήγορο και αποδοτικό όταν ψήνεις τα φαγητά σου. Εκτός από την πολύ όμορφη κρούστα, τα φαγητά σου θα δείχνουν όμορφα ροδισμένα. Αυτό το γκριλ διπλού κυκλώματος είναι επίσης ιδανικό για το ψήσιμο μικρότερων φαγητών.

Λειτουργίες:

9 Λειτουργίες φούρνου: Κάτω θέρμανση, Πάνω & Κάτω θέρμανση , Γρήγορο γκριλ, Φωτισμός, Πίτσα, Steam assisted fan cooking, Πάνω θέρμανση, Θερμός αέρας, Γκριλ με θερμό αέρα
Πιεζόμενοι διακόπτες
Σχάρες εύκολης τοποθέτησης για απλή και γρήγορη επανατοποθέτηση των ταψιών
Ανθεκτικό εμαγιέ φούρνου, εύκολο στο καθάρισμα
Πλήρως γυάλινη πόρτα, με αφαιρούμενα κρύσταλλα, εύκολη στο καθάρισμα
Φωτισμός αλογόνου
Ανεμιστήρας ψύξης
Εξαρτήματα: 1 ρηχό ταψί , 1 ταψί ψησίματος/γκριλ γκρι , 1 σχάρα

Ενεργειακή ετικέτα:

Μαγείρεψε αποδοτικά 10% μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση από την κλάση A
Αυτός ο φούρνος είναι 10% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικός από τους αντίστοιχους κλάσης A, και αυτό εν μέρει χάρη στην αποδοτική του μόνωση, η οποία διατηρεί τη θερμότητα μαγειρέματος στο εσωτερικό. Διατήρησε όλη τη θερμότητα μέσα στο φούρνο σου και μαγείρεψε περισσότερο αποδοτικά. Αυτός ο φούρνος είναι 10% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικός από συσκευές ενεργειακής απόδοσης κλάσης A. Και αυτό γιατί το εσωτερικό του είναι πολύ καλά μονωμένο, αποτρέποντας απώλειες θερμότητας. Έτσι, ο φούρνος μπορεί να διατηρεί τη θερμοκρασία μαγειρέματος, χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ενέργεια.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Διαστάσεις Εντoιχισμού σε cm 60 x 56 x 55
Ενεργειακή Κλάση A
Χωρητικότητα Φούρνου 72 lt
Τρόποι Ψησίματος 9
Χρώμα Inox
Πυρόλυση Δεν διαθέτει
Διακόπτες Χωνευτοί
Πρόγραμμα Ατμού Διαθέτει
Αυτόματη Απενεργοποίηση Φούρνου Υποστηρίζεται
Ασφάλεια κλειδώματος Δεν διαθέτει
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Ρολόι Ηλεκτρονικό με προγραμματιστή
Πλάτος 60 cm
Συνδυάζεται με εστίες Αυτόνομες
Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται 1 ρηχό ταψί , 1 ταψί ψησίματος/γκριλ γκρι,1 σχάρα
Επιπλέον Φούρνος multifunction με λειτουργία
Βάρος σε Kg 32.6
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 59.4 x 59.4 x 56.8
Premium Total Support 48hr Υποστηρίζεται
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.electrolux.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα