Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Φοιτητικά Πακέτα

Φοιτητικό Πακέτο Rohnson R1190 Symbol & R331Κωδικός προϊόντος : 189229

Προσφορά Φυλλαδίου
Web Ευκαιρία
  • Φοιτητικό Πακέτο Rohnson R1190 Symbol & R331
  • Φοιτητικό Πακέτο Rohnson R1190 Symbol & R331
  • Χρώμα: Λευκό

  • Επιπλέον: Μόνιμη υφασμάτινη σακούλα.

από 97.90 € ΌΦΕΛΟΣ 33.00€
64.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φοιτητικό πακέτο το οποίο αποτελείται από τη σκούπα Rohnson R1190 Symbol και το σίδερο ατμού Rohnson R331.


Rohnson R1190 Symbol Ηλεκτρική Σκούπα

Ευλιξία & Άνεση

Διαθέτει μόνιμη υφασμάτινη σακούλα χωρητικότητας 1.8lt (καθώς και δυνατότητα εναλλαγής με χάρτινη) ώστε να μη χρειάζεται να την αδειάζεις τακτικά αλλά και ένδειξη πληρότητας σακούλας που σε προειδοποιεί για την έγκαιρη αντικατάστασή της. Με μεγάλο καλώδιο ρεύματος 5m, καθαρίζεις γρήγορα όλο το δωμάτιο χωρίς να αλλάζεις συνέχεια πρίζες, ενώ με το μεταλλικό τηλεσκοπικό σωλήνα ρυθμίζεις το ύψος που θέλεις. Αποθηκεύεται εύκολα για εξοικονόμηση χώρου.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Έλεγχος ισχύος
Ένδειξη πληρότητας σακούλας
Έλεγχος ροής αέρα
Ηλεκτρονική ρύθμιση ισχύος
Καλώδιο περιτύλιξης 5m

Ενεργειακό ταμπελάκι:

Rohnson R331 Σίδερο Ατμού:

Σιδέρωσε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά με το σίδερο ατμού Rohnson R331! Με ισχύ 2200 Watt και παραγωγή ατμού 20-70 gr/min. Είναι κατάλληλο για σιδερωμα με ατμό αλλά και για στεγνό σιδέρωμα. Διαθέτει σπρέι νερού, λυχνία ένδειξης ετοιμότητας και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη.

Ατμός:

Διαθέτει πρέσα ατμού για δύσκολες ζάρες και κάθετο σιδέρωμα για κουρτίνες, σακάκια και κρεμασμένα ρούχα. Με εκτόξευση ατμού 70 γραμμάρια ανά λεπτό μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και ρυθμιζόμενη παροχή ατμού, σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση, διαφανή δεξαμενή νερού 350ml, προστασία υπερθέρμανσης και περιστρεφόμενο καλώδιο 360° για ελευθερία κινήσεων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον Μόνιμη υφασμάτινη σακούλα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.