Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Πλυντήρια, Στεγνωτήρια

/

Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Electrolux EW9W161B Πλυντήριο-ΣτεγνωτήριοΚωδικός προϊόντος : 191092

Αποκλειστικό
Όλες οι λευκές συσκευές με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 30€!
  • Electrolux EW9W161B
  • Electrolux EW9W161B
  • Electrolux EW9W161B
  • video
Κάν' το δικό σου και επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις δωροεπιταγή 30 ευρώ για επόμενη αγορά!
  • Χωρητικότητα Πλύσης (Kg) : 10

  • Χωρητικότητα για στέγνωμα (kg): 6

  • Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 87 x 60 x 66

  • Ενεργειακή Κλάση: A

  • Πρόγραμμα Ατμού: Ατμού

1549.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Electrolux EW9W161B με χωρητικότητα πλύσης 10 kg, στεγνώματος 6 kg, ενεργειακή κλάση Α και πρόγραμμα χωρίς διακοπή 180 λεπτών για πλύση και στέγνωμα των ρούχων με τη μία.


Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Electrolux EW9W161B:

Προσαρμοσμένοι κύκλοι, προσαρμοσμένη φροντίδα

Το σύστημα DelicateCare ρυθμίζει τη θερμοκρασία και την κίνηση στο ύφασμα για την ακριβέστερη φροντίδα. Η ποιότητα των ρούχων διατηρείται.

Πλύσιμο και στέγνωμα, προσαρμοσμένο στη ντουλάπα σου

Το PerfectCare 900 ρυθμίζει την θερμοκρασία και την κίνηση του τυμπάνου στα ρούχα σου. Από τα μικτά βαμβακερά έως τα συνθετικά, ακόμα και τα μεταξωτά, η διαισθητική επιλογή της λειτουργίας προσφέρει μια επιλογή ξήρανσης για όλα τα προγράμματα πλυσίματος. Επιπλέον, μπορείς να πάρεις ένα φορτίο 3 κιλών καθαρό και στεγνό σε 3 ώρες.

TimeManager:

Με τη λειτουργία TimeManager, θα έχεις τα ρούχα σου έτοιμα όταν το θελήσεις εσύ αφού σου δίνει τη δυνατότητα να καθορίσεις ακριβώς πόσο θα διαρκέσει η πλύση και το στέγνωμα και να φοράς αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις! Με αυτήν την επιλογή μπορείς να μειώσεις τη διάρκεια του προγράμματος ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου και το βαθμό λερώματος των ρούχων.

Υφάσματα φρεσκαρισμένα με το SteamCare

Το πρόγραμμα SteamCare επαναφέρει τα ρούχα σου με ατμό, μειώνοντας το τσαλάκωμα και ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για σιδέρωμα. Έτσι, τα ρούχα σου διατηρούν το σχήμα και την υφή τους για περισσότερο. Επιπλέον, το σύστημά μας FreshScent συνδυάζει άρωμα με απαλό ατμό για να φρεσκάρει τα υφάσματα μεταξύ των πλύσεων.

Σύστημα SensiCare - Εξατομικευμένη φροντίδα σε συντομότερο χρόνο

Το σύστημα SensiCare ζυγίζει το κάθε φορτίο και προσαρμόζει αυτόματα τον κύκλο, ώστε τα ρούχα σου να πλένονται ακριβώς για όσο χρόνο είναι απαραίτητο. Έτσι αποτρέπεται το υπερβολικό πλύσιμο και διασφαλίζεται ότι η εμφάνιση και η αίσθησή τους διατηρούνται για περισσότερο.

Εξειδικευμένη φροντίδα με μισή ενέργεια

Η τεχνολογία HP PerfectCare900 σου επιτρέπει να πλένεις και να στεγνώνεις μια σειρά από υφάσματα σχεδόν στο ήμισυ της συνήθους θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα σου φροντίζονται σωστά χωρίς έκθεση σε περιττή θερμότητα. Έτσι έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Woolmark Blue:


Με την πιστοποίηση Woolmark Blue μπορείς να να πλύνεις και να στεγνώσεις άφοβα τα μάλλινα σου. Το Woolmark Blue λογότυπο αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ασφαλές να πλένεις και να στεγνώνεις τα μάλλινα σου, αλλά μπορεί επίσης να τα φροντίζει με αποτέλεσμα να κρατάς τα αγαπημένα σου πουλόβερ αφράτα και ζεστά χωρίς φθορές.

Η απαλότερη φροντίδα για τα μάλλινα

Το πιστοποιητικό Woolmark Blue (γνωστό έως τώρα ως Woolmark Gold) εγγυάται ότι αυτό το πλυντήριο ρούχων θα πλένει ακόμα και τα μάλλινα σου που πλένονται μόνο στο χέρι με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Η συσκευή αυτή, που έχει υποβληθεί σε ανεξάρτητο έλεγχο και έχει λάβει τη σχετική έγκριση, διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους κύκλους για τον χειρισμό των μάλλινων με τη μέγιστη φροντίδα για να έχεις φρέσκα και κάθαρά μάλλινα χωρίς προβλήματα.

Κάδος SoftDrum

Κάδος SoftDrum (69 L) για εξαιρετική φροντίδα των ρούχων στο πλύσιμο και υψηλή απόδοση στυψίματος. Το τύμπανο για απαλή φροντίδα. Το Soft drum είναι σχεδιασμένο για να φροντίζει τα ρούχα σου με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι τα ευαίσθητα υφάσματα δεν καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της πλύσης ή του στυψίματος.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:

Στεγνωτήριο με συμπυκνωτή: η υδρατμοί υγροποιούνται και συγκεντρώνονται στο δοχείο νερού - δεν απαιτείται εξωτερικός εξαερισμός
Προγράμματα: Βαμβακερά, Βαμβακερά οικονομικό, Συνθετικά, μεταξωτά, Μάλλινα/πλύσιμο στο χέρι, Προγράμματα ατμού
FreshScent Steam, Στύψιμο / Άντληση, Ξέβγαλμα, Ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων (Outdoor), One GO 3h 3kg
Πρόγραμμα για μεταξωτά σχεδιασμένο ειδικά για μετάξι με απαλή πλύση και προσαρμοσμένο κύκλο περιστροφής
OneGo 3h/3kg . Πρόγραμμα χωρίς διακοπή 180 λεπτών, πλένει και στεγνώνει φορτία 3kg σε μόλις τρεις ώρες
Σήμανση Woolmark: WOOLMARK BLUE WASH&DRY
Εύχρηστη LCD Οθόνη και LED ενδείξεις
Περιστροφικός διακόπτης επιλογής προγραμμάτων
Πλήκτρα επιλογών: Mode, Επιλογή θερμοκρασίας, Επιλογή στροφών, Πρόπλυση, Time Manager, Χρόνος στεγνώματος, Αυτόματο στέγνωμα, Έναρξη/Παύση, Καθυστέρηση έναρξης, anticrease, on/off Αυτόματο Στέγνωμα. Με επιλογές Στεγνά για σιδέρωμα, Στεγνά για ντουλάπι, Επιπλέον στέγνωμα
Κλείδωμα χειριστηρίου για τα παιδιά
Σύστημα Anti-foam
Προστασία Anti-flood
Μετρητής ακριβείας ροής νερού Flow meter
Balance Control αυτόματη εξισορρόπηση φορτίου
Τεχνολογία πλύσης: Eco valve
Inverter κινητήρας μόνιμου μαγνητισμού
4 ρυθμιζόμενα πόδια στήριξης


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χωρητικότητα Πλύσης (Kg) 10
Χωρητικότητα για στέγνωμα (kg) 6
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 87 x 60 x 66
Ενεργειακή Κλάση A
Πρόγραμμα Ατμού Ατμού
Στροφές 1600
Οθόνη Αφής Διαθέτει
Οθόνη Ενδείξεων Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Πλάτος 60 cm
Αυτόματο Ζύγισμα Ρούχων Διαθέτει
Σύστημα Πολλαπλής Προστασίας Νερού Υποστηρίζεται
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης Υποστηρίζεται
Διπλή Παροχή Νερού Δεν διαθέτει
Ασφάλεια κλειδώματος Διαθέτει
Σύστημα Συμπύκνωσης Υδρατμών Διαθέτει
Πρόγραμμα Easy Iron Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον Σήμανση Woolmark: WOOLMARK BLUE WASH&DRY, Λειτουργία Διαχείρισης Χρόνου (Time Manager), Inverter κινητήρας μόνιμου μαγνητισμού
Βάρος σε Kg 97.50
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.electrolux.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.