Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Πλυντήρια, Στεγνωτήρια

/

Πλυντήρια Ρούχων

LG Twin Wash FH4G1BCS2 & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Δώρο η ΕγκατάστασηΚωδικός προϊόντος : 182067

Όλες οι λευκές συσκευές με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 30€!
 • LG Twin Wash FH4G1BCS2 & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Δώρο η Εγκατάσταση
 • LG Twin Wash FH4G1BCS2 & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Δώρο η Εγκατάσταση
 • LG Twin Wash FH4G1BCS2 & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Δώρο η Εγκατάσταση
 • LG Twin Wash FH4G1BCS2 & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Δώρο η Εγκατάσταση
 • video
Κάν' το δικό σου και επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις δωροεπιταγή 30 ευρώ για επόμενη αγορά!
 • Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 x 60 x 64 & 37 x 60 x 70 Miniwasher

 • Ενεργειακή Κλάση: Α+++-60%

 • Στροφές: 1400

 • Βάθος Πλυντηρίου (cm): 70

1928.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Twin Wash της LG αποτελείται από το πλυντήριο ρούχων FH4G1BCS2 12 κιλών και το F8K5XN3 MiniWash 2 κιλών για ταυτόχρονες πλύσεις σε δύο κάδους.


LG Twin Wash:

LG F8K5XN3 MiniWash 2kg

Το LG F8K5XN3 MiniWash 2 κιλών δίνει το πρωτοφανές πλεονέκτημα ταυτόχρονων αλλά και ανεξάρτητων πλύσεων. Συνδυάζοντας τον κάδο 2 κιλών με το πλυντήριο LG FH4G1BCS2 μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο καθώς στον επάνω κάδο μπορείς να τοποθετήσεις ρούχα με μεγαλύτερο όγκο όπως σεντόνια, πάπλωμα ή βαμβακερά και στο μικρότερο (κάτω κάδο) να πλύνεις ευαίσθητα ή λευκά ρούχα που συνηθώς είναι πολύ λιγότερα και να μην περιμένεις εβδομάδες μέχρι να μαζευτεί ικανοποιητικός όγκος ρούχων. Επιπλέον με το F8K5XN3 MiniWash δεν χρειάζεται να περιμένεις να ολοκληρωθεί η μια πλύση για να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ταυτόχρονες πλύσεις χρησιμοποιόντας και τους 2 κάδους.
Το MiniWash διαθέτει 700 στροφές, 8 προγράμματα πλύσης, λειτουργία WiFi για αναβάθμιση κύκλου και απομακρυσμένο έλεγχο και τεχνολογία DD προσφέρει το βέλτιστο συνδυασμό 3 κινήσεων του κάδου για κάθε τύπο υφάσματος.

Πλυντήριο Ρούχων LG FH4G1BCS2:

Το TWINWash είναι μια καινοτόμα λύση που αλλάζει τα δεδομένα στην πλύση. Με γνώμονα την απόδοση, σας βοηθά να έχεις περισσότερα καθαρά ρούχα σε λιγότερο χρόνο, επιτρέποντας την ταυτόχρονη πλύση δύο ξεχωριστών φορτίων. Το TWINWash Mini, είναι ένα πλυντήριο με τη μορφή συρταριού και παρέχει προγράμματα ιδιαίτερης φροντίδας για τα ρούχα.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Ελάττωσε το χρόνο πλύσης στο μισό! Τώρα μπορείς να πλύνεις δυο διαφορετικά φορτία ρούχων σε 49 λεπτά με το LG TWINWash!

Μείωση αλλεργιογόνων κατά 99,9%:

Η τεχνολογία TrueSteam ενεργοποιεί τις λειτουργίες Φροντίδα για τις Αλλεργίες, Φρεσκάρισμα με Ατμό και Steam Softener. Βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου διατηρώντας ένα υγιές περιβάλλον χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες.

Steam Refresh

Μπορείς να "φρεσκάρεις" τα ρούχα σου σε 20 λεπτά μόνο ενώ οι ζάρες θα εξαφανιστούν χωρίς να τα σιδερώσεις και όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον με το ενεργειακό σου αποτύπωμα. Έτσι, σου μένει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση.

TurboWash:

49 Λεπτά Λιγότερος Χρόνος Πλύσης

Το TurboWash ελαττώνει τον κανονικό χρόνο πλύσης σε 49 λεπτά, μειώνοντας την κατανάλωση νερού και ενέργειας έως 17% Καθαρά ρούχα σε λιγότερο χρόνο και χαμηλότεροι λογαριασμοί είναι αυτό που σου προσφέρει η τεχνολογία TurboWash.

Ιnverter Direct Drive:

Όχι ένα αλλά δύο υψηλής απόδοσης μοτέρ Inverter Direct Drive βελτιώνουν την απόδοση της πλύσης, χωρίς θόρυβο. Η τεχνολογία Inverter DD χρησιμοποιεί λιγότερα κινούμενα τμήματα για λιγότερους κραδασμούς και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Επιπλέον, τα μοτέρ εκλύουν λιγότερη ενέργεια με αποτέλεσμα τη μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Tεχνολογία SmartThinQ

Η τεχνολογία SmartThinQ σου επιτρέπει να λειτουργείς το πλυντήριο και να παρακολουθείς την πλύση από απόσταση, ανά πάσα στιγμή. Μπορείς να παρακολουθήσεις την κατανάλωση ρεύματος ή να χρησιμοποιήσεις τη Λήψη Προγράμματος και να προσθέσεις μία πλήρη γκάμα νέων προγραμμάτων πλύσης καθ' όλη την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου.

Επιπλέον προγράμματα μέσω Wifi: Βρεφική Φροντίδα, Υγιείνη, Μικρό φορτίο, Εντατική Πλύση, Κρύα Πλύση, Ξέβγαλμα + Στύψιμο, Παιδικά, Σχολικές Στολές, Μαγιό, Στέγνωμα με Έντονο Στύψιμο, Ρούχα Γυμναστηρίου, Jeans, Κουβέρτες, Λεκέδες από Ιδρώτα, Εξουδετέρωση οσμών, Μεμονωμένα Ρούχα, Προστασία Χρωμάτων, Αθόρυβη Πλύση, Ελαχιστοποιήση ζαρών, Ελαφρώς Λερωμένα, Πουκάμισα, Λεκέδες από χυμό ή φαγητό, Γρήγορος Καθαρισμός κάδου

Τεχνολογία 6 Motion DD:

Βέλτιστη πλύση για υφάσματα

Αφού επιλέξεις πρόγραμμα πλύσης, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.

Πρόσθεσε ρούχα:

Εάν ξέχασες να βάλεις κάποια άπλυτα, μπορείς να τα προσθέσεις μετά την έναρξη του κύκλου πλύσης. Το LG TWINWash διαθέτει το κουμπί "Προσθήκη ρούχου" που σου επιτρέπει να ανοίξεις την πόρτα κατά τη διάρκεια της πλύσης και να προσθέσεις ρούχα που έχεις ξεχάσει.

Δώρο υδραυλική σύνδεση & Wi-Fi setup:

Σύνδεση σε ρεύμα, παροχή νερού, αποχέτευση & WiFi.

Από εξειδικευμένο τεχνικό γίνεται σύνδεση του πλυντηρίου στο ρεύμα, σε παροχή νερού και στην αποχέτευση. Επίσης πραγματοποιείται ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi στο οικιακό δίκτυο και επίδειξη συμβατικής & απομακρυσμένης λειτουργίας του πλυντηρίου.

Η Υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Αποσυσκευασία προϊόντος
 • Απασφάλιση κάδου (μπάρες)
 • Τοποθέτηση σε στήλη στην ενδεδειγμένη θέση
 • Σύνδεση σε παροχή νερού, αποχέτευση και ρεύμα
 • Επίδειξη προϊόντος
 • Έλεγχος καλής λειτουργίας (εισαγωγή - άντληση νερού)
 • 3 μήνες εγγύηση εργασίας
 • Παρέχεται μόνο σε Αττική - Θεσσαλονίκη - Πάτρα
 • Wi-Fi setup: Application download σε 1 κινητό ή tablet,Δημιουργία account και προφίλ χρήστη, Ενσωμάτωση συσκευής στο οικιακό δίκτυο, Επίδειξη χρήσης (σε οικιακό δίκτυο και απομακρυσμένα), Troubleshooting
 • Ενεργειακό ταμπελάκι:


  Δείτε περισσότερα
  Χαρακτηριστικά  
  Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 85 x 60 x 64 & 37 x 60 x 70 Miniwasher
  Ενεργειακή Κλάση Α+++-60%
  Στροφές 1400
  Βάθος Πλυντηρίου (cm) 70
  Προγράμματα 11
  Εύρος Βάθους 60,5 cm - 65 cm
  Πλάτος 60 cm
  Πρόγραμμα Ατμού Ατμού
  Προγραμματισμός Χρόνου Λήξης
  Τύπος πλυντηρίου Εμπρόσθιας Φόρτωσης
  Συνδεσιμότητα Wi-Fi
  Αυτόματο Ζύγισμα Ρούχων Διαθέτει
  Οθόνη Αφής Διαθέτει
  Οθόνη Ενδείξεων Διαθέτει
  Σύστημα Πολλαπλής Προστασίας Νερού Υποστηρίζεται
  Διπλή Παροχή Νερού Δεν διαθέτει
  Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
  Πλήρως Ηλεκτρονική Λειτουργία Διαθέτει
  Premium Total Support 48hr Δεν υποστηρίζεται
  Χρώμα Λευκό
  Επιπλέον Ταιριάζει με το MiniWash (TwinWash). Τεχνολογία TurboWash για γρήγορες πλύσεις εξοικονομώντας ενέργεια και νερό. Wifi για απομακρυσμένο έλεγχο.
  Βάρος σε Kg 75 / 79 & 43 / 48 Miniwasher
  Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη και 10 έτη το μοτέρ
  Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lg.com/gr
  Δείτε περισσότερα

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

  Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

  Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

  Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

  ΑΠΟΔΟΧΗ

  Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.