Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Πλυντήρια, Στεγνωτήρια

/

Πλυντήρια Ρούχων

Samsung WW90M741NOA/LV Πλυντήριο ΡούχωνΚωδικός προϊόντος : 185240

Αποκλειστικό
Όλες οι λευκές συσκευές με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 30€!
  • Samsung WW90M741NOA/LV
  • Samsung WW90M741NOA/LV
  • Samsung WW90M741NOA/LV
  • Samsung WW90M741NOA/LV
  • video
Κάν' το δικό σου και επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις δωροεπιταγή 30 ευρώ για επόμενη αγορά!
  • Χωρητικότητα Πλύσης (Kg) : 9

  • Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 x 60 x 60

  • Ενεργειακή Κλάση: Α+++-40%

  • Στροφές: 1400

  • Βάθος Πλυντηρίου (cm): 60

1099.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πλυντήριο ρούχων Samsung WW90M741NOA/LV χωρητικότητας 9 κιλών, 1400 στροφών, ενεργειακής κλάσης Α+++-40%, με τεχνολογία QuickDrive που μειώνει το χρόνο πλύσης κατά 50% και τη χρήση ενέργειας κατά 20% , χωρίς να μειώνεται η απόδοση καθαρισμού.


Try Me: Πλένουμε ρούχα σε 39 λεπτά με το πλυντήριο Samsung QuickDrive

Πλυντήριο Ρούχων Samsung WW90M741NOA/LV

Μισός χρόνος πλύσης, ο άλλος μισός για εσένα

Μισός χρόνος πλύσης*

Η τεχνολογία QuickDrive μειώνει το χρόνο πλύσης κατά 50% και τη χρήση ενέργειας κατά 20%, χωρίς να μειώνεται η απόδοση καθαρισμού.

*Το Q-Drum έχει ένα «κύριο κάδο» & ένα «πίσω δίσκο-αναδευτήρα» που περιστρέφονται ανεξάρτητα, διασφαλίζοντας ότι τα ρούχα μετακινούνται σε δυναμική δράση που τροφοδοτείται από διπλές δυνάμεις. Πλένει γρήγορα, δυνατά και απαλά. *Δοκιμή σε WW6800M σε σύγκριση με το Samsung WW6500K. Εξοικονομεί 50% χρόνο σε προγράμματα Βαμβακερών (40°C, μισό φορτίο) και eCotton (40°C) με απόδοση πλύσης ±3%, και έως 20% ενέργεια σε κύκλους Βαμβακερών (40°C, μισό φορτίο), με βάση τα δεδομένα δοκιμών της Intertek.

Πρόσθεσε ό,τι θέλεις*

Απλά πρόσθεσε ό,τι θέλεις** κατά τη διάρκεια της πλύσης
Ξέχασες ένα πουκάμισο; Η πόρτα Add Wash σου επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να προσθέσεις ξεχασμένα ρούχα* ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ο κύκλος πλυσίματός σου. Μπορείς επίσης εύκολα να βάλεις μέσα ρούχα πλυμένα στο χέρι που θέλεις απλά να ξεβγάλεις ή να στίψεις.

*Μπορούν να προστεθούν μόνο υφάσματα, ρούχα, απορρυπαντικό και μαλακτικό. **Η πόρτα AddWash ανοίγει μόνο όταν η θερμοκρασία του κάδου είναι κάτω από τους 50°C.

Samsung Q-rator

Το Q-rator είναι ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης* που χρησιμοποιεί δεδομένα που καταγράφονται κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων των χρηστών** για να χρησιμοποιεί την τεχνολογία QuickDrive πιο αποτελεσματικά. Η εφαρμογή Laundry Recipe (Βοηθός Πλύσης) συνιστά τους βέλτιστους κύκλους πλύσης***, η Laundry Planner (Προγραμματισμός Πλύσης) βοηθά στην οργάνωση του προγράμματος πλύσης**** και η εφαρμογή HomeCare Wizard (Βοηθος Επίλυσης Προβλημάτων) διατηρεί την συσκευή σου σε άριστη κατάσταση και επιτρέπει την απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής σου.

Laundry Recipe - Βοηθός Πλύσης
Η εφαρμογή Laundry Recipe ενεργεί ως προσωπικός σου ειδικός πλύσης και συνιστά το βέλτιστο κύκλο πλύσης για κάθε φορτίο**.

Laundry Planner - Προγραμματισμός Πλύσης
Η λειτουργία Laundry Planner σου επιτρέπει να διαχειριστείς τους χρόνους ολοκλήρωσης της πλύσης σου για να βελτιστοποιήσεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου***.

Home Care Wizard - Βοηθός Επίλυσης Προβλημάτων
Η λειτουργία HomeCare Wizard διατηρεί το πλυντήριό σου σε άριστη κατάσταση, εντοπίζοντας προβλήματα εξ' αποστάσεως και παρέχοντας μια υπηρεσία γρήγορης αντιμετώπισης προβλημάτων.

Ισχυρές φυσαλίδες

Ισχυρές φυσαλίδες, εξαιρετικός καθαρισμός
Η τεχνολογία Eco Bubble παρέχει δυνατό καθαρισμό, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες*. Το απορρυπαντικό διαλύεται και μετατρέπεται σε φυσαλίδες, έτσι ώστε να εισχωρεί γρήγορα στα υφάσματα και να αφαιρεί τη βρωμιά εύκολα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το χρώμα και την ύφανση του, εξοικονομώντας ενέργεια**.

*Δοκιμάστηκε σύμφωνα με το IEC 60456-2010 / Φορτίο πλύσης 4kg / Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) έναντι προγράμματος Βαμβακερών 40°C χωρίς Eco Bubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. ** Με βάση την αναφορά των Εργαστηριακών Δοκιμών για την Απόδοση από την Springboard Engineering σε λωρίδες EMPA, ανάμεσα σε κανονικό διάλυμα απορρυπαντικού και τεχνολογία φυσαλίδων χωρίς μηχανική δράση.

Πολύ γρήγορο πλύσιμο

Δυνατό καθάρισμα σε μόλις 39 λεπτά*
Η λειτουργία Super Speed μειώνει το χρόνο μιας καθημερινής πλύσης κατά 34% σε μόλις 39 λεπτά*. Η τεχνολογία QuickDrive εξοικονομεί χρόνο ανακινώντας τα ρούχα δυναμικά, ενώ η τεχνολογία Eco Bubble εξασφαλίζει δυνατό καθαρισμό. Ο χρόνος ξεβγάλματος συντομεύεται επίσης με τη λειτουργία Spray Speed και την τεχνολογία «Swirl + Drum»**, επιταχύνοντας την ταχύτητα περιστροφής.

*Δοκιμή σε WW6800M σε σύγκριση με το Samsung WW6500K σε Super Speed (40°C, φορτίο 5kg). **Δοκιμή σε Swirl+Drum σε σύγκριση με το σχήμα του Swirl Drum της Samsung βάσει δεδομένων εσωτερικών δοκιμών.

Εντατική αφαίρεση λεκέδων

Ειδικό μούλιασμα με φυσαλίδες για την απομάκρυνση των επίμονων λεκέδων
Με το πάτημα ενός κουμπιού, η λειτουργία Bubble Soak βοηθά στην αφαίρεση πολλών ειδών από επίμονους λεκέδες. Τα ρούχα μουλιάζουν πλήρως με ενεργές φυσαλίδες, έτσι ώστε οι βρωμιές και οι λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν πολύ πιο αποτελεσματικά και εύκολα*.

* Δοκιμάστηκε σύμφωνα με το IEC 60456 5η έκδοση / Φορτίο πλύσης 8kg / Πλύση με Bubble Soak (WF80F5E5U4) έναντι προγράμματος για Βαμβακερά 40/60°C, Συνθετικά 60°C, και Τζιν 40°C χωρίς Bubble Soak (WF0702WKU).

Υγιεινά καθαρά

Δώσε στα ρούχα σου ένα πραγματικά βαθύ και υγιεινό καθαρισμό με ατμό. Ένας ισχυρός κύκλος προγράμματος Hygiene Steam απελευθερώνει ατμό από το κάτω μέρος του κάδου. Έτσι κάθε ρούχο στο φορτίο είναι εντελώς εμποτισμένο. Αυτό αφαιρεί βαθιά βρωμιά και το 99,9% των βακτηρίων και αδρανοποιεί τα αλλεργιογόνα.

* Με βάση την έκθεση δοκιμής της Intertek 3kg φορτίο πλύσης/Hygiene steam (WW10M864QOA).

Ήσυχη πλύση

Η πρωτοποριακή τεχνολογία VRT Plus μειώνει τον θόρυβο και τους κραδασμούς κατά την διάρκεια των πλύσεων*. Ένας δακτύλιος από περιστρεφόμενα ρουλεμάν, διατηρεί τον κάδο σε ισορροπία. Ελαχιστοποιεί τις δονήσεις ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες περιστροφής και ανεξάρτητα από το μέγεθος φορτίου.

* Δοκιμή στο μοντέλο WF50K7500AW. Σε σύγκριση με το συμβατικό μοντέλο WF405 της Samsung βάσει εσωτερικών δοκιμών.

Απόδοση με Διάρκεια

Απόδοση θέρμανσης μεγαλύτερης διάρκειας
Η αντίσταση Ceramic Heater+, έχει ένα νέο τύπο επίστρωσης κατά της προσκόλλησης, που μειώνει το σχηματισμό αλάτων σε σύγκριση με τις συμβατικές κεραμικές αντιστάσεις*. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός** εξασφαλίζει ότι η επιφάνεια μαζεύει λιγότερα άλατα, εμποδίζοντας τη θερμική αγωγιμότητα, οπότε η αντίσταση διατηρεί την απόδοσή της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο ανθεκτική.

* Δοκιμή σε αντίσταση Ceramic Heater+ σε σύγκριση με την αρχική συμβατική αντίσταση του WF60F4E0N0W/ET της Samsung, που βασίζεται σε ανεξάρτητες δοκιμές της μεταβολής βάρους σε σκληρό νερό.
* Αριθμός αίτησης ευρεσιτεχνίας: 10-2012-0029920 σε Κορέα, Κίνα, Ευρώπη, ΗΠΑ.

Διατήρησε το πλυντήριο σαν καινούριο

Διατήρησε το πλυντήριό σου σαν καινούριο - ακόμα και το λάστιχό του*
Το Eco Drum Clean+, καθαρίζει μέσα το πλυντήριο σου και εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν οσμή* χωρίς τη χρήση σκληρών χημικών ουσιών. Η δύναμη τριβής ενός ισχυρού πίδακα νερού και η γρήγορη περιστροφή απομακρύνει επίσης το 99% της βρωμιάς* από το λάστιχο στεγανοποίησης της πόρτας. Και ακόμη σε ενημερώνει όταν χρειάζεται καθαρισμό**.

*Δοκιμή σε WW6800M Eco Drum Clean+ εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν οσμή από το εσωτερικό του πλυντηρίου και αφαιρεί και το 99% των ρύπων από το λάστιχο με βάση τα δεδομένα δοκιμής της Intertek. ** Ειδοποιεί μετά από 40 κύκλους.

Ανθεκτική απόδοση

Η Ψηφιακή Τεχνολογία Inverter χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για πιο ήσυχη και πιο δυνατή απόδοση, αλλά καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από ένα κινητήρα γενικής χρήσης. Αφαιρώντας τη χρήση των βουρτσών, παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα* - με εγγύηση 10 ετών.

* Έλαβε πιστοποίηση αντοχής 20 ετών από την Ένωση Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Πληροφορικής της Γερμανίας (Verband Deutscher Elektrotechniker, VDE).

Πρακτικός φωτισμός

Ο εσωτερικός φωτισμός του κάδου σου επιτρέπει να βλέπεις ακριβώς τι έχεις μέσα - και να βεβαιωθείς ότι έχεις βγάλει τα πάντα έξω. Φωτίζει έντονα τα ρούχα σου και τον υπόλοιπο κάδο, ώστε να μπορείς να ελέγχεις γρήγορα και με ασφάλεια τα περιεχόμενα.

Καθαρίζει τα υπολείμματα απορρυπαντικών

Το σύστημα StayClean Drawer διασφαλίζει ότι η μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού ξεπλένεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα έκπλυσης νερού. Έτσι, υπάρχουν λιγότερα αντιαισθητικά υπολείμματα σαπουνιού και η σαπουνοθήκη παραμένει καθαρότερη και πιο υγιεινή.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χωρητικότητα Πλύσης (Kg) 9
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 85 x 60 x 60
Ενεργειακή Κλάση Α+++-40%
Στροφές 1400
Βάθος Πλυντηρίου (cm) 60
Προγράμματα 18
Εύρος Βάθους 59 cm - 60 cm
Πλάτος 60 cm
Πρόγραμμα Ατμού Ατμού
Προγραμματισμός Χρόνου Λήξης
Τύπος πλυντηρίου Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Συνδεσιμότητα Wi-Fi Ready
Αυτόματο Ζύγισμα Ρούχων Διαθέτει
Οθόνη Αφής Διαθέτει
Οθόνη Ενδείξεων Διαθέτει
Σύστημα Πολλαπλής Προστασίας Νερού Υποστηρίζεται
Διπλή Παροχή Νερού Δεν διαθέτει
Πλήρως Ηλεκτρονική Λειτουργία Διαθέτει
Premium Total Support 48hr Υποστηρίζεται
Χρώμα Λευκό
Χρόνος Πλύσης Γρήγορου Προγράμματος (min) 15
Γρήγορο Πρόγραμμα Πλύσης Διαθέτει
Λειτουργία Προγραμμάτων Ατμού Αποστείρωση & Φρεσκάρισμα
Χωρητικότητα πλύσης γρήγορου προγράμματος (kg) 2
Βάρος σε Kg 80
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη και 10 έτη το μοτέρ
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.samsung.com/gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.