Αρχική

/

Λευκές Συσκευές

/

Πλυντήρια, Στεγνωτήρια

/

Πλυντήρια Ρούχων

LG Twin Wash F4J7VY2WD & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & ΕγκατάστασηΚωδικός προϊόντος : 185513

Όλες οι λευκές συσκευές με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 30€!
 • LG Twin Wash F4J7VY2WD & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Εγκατάσταση
 • LG Twin Wash F4J7VY2WD & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Εγκατάσταση
 • LG Twin Wash F4J7VY2WD & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Εγκατάσταση
 • LG Twin Wash F4J7VY2WD & F8K5XN3 MiniWash Πλυντήριο Ρούχων & Εγκατάσταση
Κάν' το δικό σου και επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις δωροεπιταγή 30 ευρώ για επόμενη αγορά!
 • Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 χ 60 χ 56 & 37 x 60 x 70 (Miniwasher)

 • Ενεργειακή Κλάση: Δεν διαθέτει

 • Στροφές: 1400

 • Βάθος Πλυντηρίου (cm): 70

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Twin Wash της LG αποτελείται από το πλυντήριο F4J7VY2WD χωρητικότητας 9 κιλών και το F8K5XN3 MiniWash 2 κιλών για ταυτόχρονες πλύσεις σε δύο κάδους.


LG Twin Wash:

LG F8K5XN3 MiniWash 2kg

Το LG F8K5XN3 MiniWash 2 κιλών δίνει το πρωτοφανές πλεονέκτημα ταυτόχρονων αλλά και ανεξάρτητων πλύσεων. Συνδυάζοντας τον κάδο 2 κιλών με το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο καθώς στον επάνω κάδο μπορείς να τοποθετήσεις ρούχα με μεγαλύτερο όγκο όπως σεντόνια, πάπλωμα ή βαμβακερά και στο μικρότερο (κάτω κάδο) να πλύνεις ευαίσθητα ή λευκά ρούχα που συνηθώς είναι πολύ λιγότερα και να μην περιμένεις εβδομάδες μέχρι να μαζευτεί ικανοποιητικός όγκος ρούχων. Επιπλέον με το F8K5XN3 MiniWash δεν χρειάζεται να περιμένεις να ολοκληρωθεί η μια πλύση για να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ταυτόχρονες πλύσεις χρησιμοποιόντας και τους 2 κάδους.
Το MiniWash διαθέτει 700 στροφές, 8 προγράμματα πλύσης, λειτουργία WiFi για αναβάθμιση κύκλου και απομακρυσμένο έλεγχο και τεχνολογία DD προσφέρει το βέλτιστο συνδυασμό 3 κινήσεων του κάδου για κάθε τύπο υφάσματος.

Πλυντήριο Ρούχων LG F4J7VY2WD

Εξάλειψη αλλεργιογόνων με τη δύναμη του ατμού

Το πρόγραμμα Allergy Care χρησιμοποιεί νερό και θερμότητα για να δημιουργήσει ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα απαλά. Αυτό μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου με ένα υγιές περιβάλλον χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες.

Γρήγορες & καθαρές πλύσεις χάρη στο Turbowash

Η λειτουργία TurboWash Jet Spray μειώνει σημαντικά τους χρόνους πλύσης και ταυτόχρονα εξοικονομεί ενέργεια ενώ καθαρίζει τα ρούχα καλύτερα. Με τη λειτουργία Jet Spray, το νερό ψεκάζεται στα υφάσματα για περίπου 120 δευτερόλεπτα, κάνοντας τους κύκλους πλύσης και ξεβγάλματος 6 Motion Direct Drive ακόμα πιο αποδοτικούς από ποτέ άλλοτε. Π

Πρόσθεσε τα ρούχα που ξέχασες κατά την πλύση

Πατώντας "Προσθήκη ρούχων" κατά τη διάρκεια της πλύσης μπορείς να προσθέσεις όποια ρούχα ξέχασες, από μικρές κάλτσες μέχρι μεγάλα μπουφάν. Βαμβακερά, Μεικτά, Εύκολη Φροντίδα, Γρήγορο 14': όποιο πρόγραμμα κι αν έχεις επιλέξει, η πόρτα μπορεί να ανοίξει* σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Τεχνολογία 6 Motion DD για βέλτιστο πλύσιμο υφασμάτων

Αφού επιλέξεις πρόγραμμα πλύσης, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.

Λιγότεροι Κραδασμοί, Λιγότερος Θόρυβος

Το μοτέρ Inverter Direct Drive που διαθέτουν τα πλυντήριά LG, προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία και είναι πραγματικά ήσυχο κατά τη λειτουργία του.

Έξυπνη Ευκολία με τεχνολογία SmartThinQ

Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σου μόλις έγινε λίγο πιο έξυπνο. Μπορείς να "επικοινωνήσεις" εύκολα με τη συσκευή και να έχεις πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.

Δώρο υδραυλική σύνδεση & Wi-Fi setup:

Σύνδεση σε ρεύμα, παροχή νερού, αποχέτευση & WiFi.

Από εξειδικευμένο τεχνικό γίνεται σύνδεση του πλυντηρίου στο ρεύμα, σε παροχή νερού και στην αποχέτευση. Επίσης πραγματοποιείται ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi στο οικιακό δίκτυο και επίδειξη συμβατικής & απομακρυσμένης λειτουργίας του πλυντηρίου.

Η Υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Αποσυσκευασία προϊόντος
 • Απασφάλιση κάδου (μπάρες)
 • Τοποθέτηση σε στήλη στην ενδεδειγμένη θέση
 • Σύνδεση σε παροχή νερού, αποχέτευση και ρεύμα
 • Επίδειξη προϊόντος
 • Έλεγχος καλής λειτουργίας (εισαγωγή - άντληση νερού)
 • 3 μήνες εγγύηση εργασίας
 • Παρέχεται μόνο σε Αττική - Θεσσαλονίκη - Πάτρα
 • Wi-Fi setup: Application download σε 1 κινητό ή tablet, Δημιουργία account και προφίλ χρήστη, Ενσωμάτωση συσκευής στο οικιακό δίκτυο, Επίδειξη χρήσης (σε οικιακό δίκτυο και απομακρυσμένα), Troubleshooting

 • Δείτε περισσότερα
  Χαρακτηριστικά  
  Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 85 χ 60 χ 56 & 37 x 60 x 70 (Miniwasher)
  Ενεργειακή Κλάση Δεν διαθέτει
  Στροφές 1400
  Βάθος Πλυντηρίου (cm) 70
  Προγράμματα 8
  Εύρος Βάθους 55 cm - 56 cm
  Πλάτος 60 cm
  Πρόγραμμα Ατμού Δεν διαθέτει
  Προγραμματισμός Χρόνου Δεν Υποστηρίζεται
  Τύπος πλυντηρίου Εμπρόσθιας Φόρτωσης
  Συνδεσιμότητα Wi-Fi
  Αυτόματο Ζύγισμα Ρούχων Δεν διαθέτει
  Οθόνη Αφής Διαθέτει
  Οθόνη Ενδείξεων Διαθέτει
  Σύστημα Πολλαπλής Προστασίας Νερού Δεν υποστηρίζεται
  Διπλή Παροχή Νερού Δεν διαθέτει
  Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
  Πλήρως Ηλεκτρονική Λειτουργία Διαθέτει
  Χρώμα Λευκό
  Επιπλέον WiFi για αναβάθμιση κύκλου & απομακρυσμένος έλεγχος
  Βάρος σε Kg 43 / 48
  Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη και 10 έτη το μοτέρ
  Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lg.com/gr
  Δείτε περισσότερα

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

  Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

  Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

  Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

  ΑΠΟΔΟΧΗ

  Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.