Αρχική

/

Imaging

/

Μπαταρίες & Φορτιστές

/

Φορτιστές Μπαταριών

Varta Pocket Charger 4xAA 2100mAh ΦορτιστήςΚωδικός προϊόντος : 192275

  • Τύπος Συμβατών Μπαταριών : ΑΑΑ, ΑΑ

  • Αριθμός Θέσεων Φόρτισης : 4

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο φορτιστής Varta Pocket Charger διαθέτει εξελιγμένο κομψό σχεδιασμό και φορτίζει ταυτόχρονα 2 ή 4 μπαταρίες ΑΑ / ΑΑΑ με 7 ώρες χρόνο φόρτισης. Διαθέτει ένδειξη LED σε μπλε τόνο για ενημέρωση της διαδικασίας φόρτισης και χρονόμετρο ασφαλείας για την αποφυγή της υπερφόρτισης. Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 μπαταρίες ΑΑ 2100mAh.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Συμβατών Μπαταριών ΑΑΑ, ΑΑ
Αριθμός Θέσεων Φόρτισης 4
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.varta-consumer.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.