Αρχική

/

Imaging

/

Μπαταρίες & Φορτιστές

/

Φορτιστές Μπαταριών

Panasonic Eneloop Compact & 2τεμ AA 1900mAh Φορτιστής ΜπαταριώνΚωδικός προϊόντος : 199373

  • Τύπος Συμβατών Μπαταριών : ΑΑ

  • Αριθμός Θέσεων Φόρτισης : 2

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

34.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φορτιστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών Panasonic NI-MH κατάλληλος για φόρτιση επαναφορτιζόμενων μπαταριών Panasonic AA. Το Κιτ διαθέτει φορτιστή και 2 τεμάχια επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Panasonic (1900mAh).Χαρακτηριστικά  
Τύπος Συμβατών Μπαταριών ΑΑ
Αριθμός Θέσεων Φόρτισης 2
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.panasonic-batteries.com/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.