Αρχική

/

Imaging

/

Βιντεοκάμερες

/

Camcorders

Camcorders

Βρέθηκαν 6 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 6 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Camcorders

Μπορεί οι φωτογραφικές μηχανές compact και DSLR αλλά και τα smartphones να έχουν δυνατότητα βιντεοσκόπισης, ωστόσο μια βιντεοκάμερα είναι αυτό που χρειάζεστε για να αποθανατίσετε εύκολα και σε όλο τους το μεγαλείο τις όμορφες στιγμές της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από βιντεοκάμερες σε μεγάλη ποικιλία τιμών και με πολλές προσφορές, από γνωστούς κατασκευαστές όπως JVC, Sony και πολλούς ακόμα, ώστε να επιλέξετε τη βιντεοκάμερα που θέλετε, από το κατασκευαστή που προτιμάτε, στη τιμή που σας βολεύει. Αν θέλετε να έχετε και δυνατότητα φωτογράφισης, μπορείτε να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα που μπορεί να τραβάει και φωτογραφίες.

Αν προτιμάτε να γράφετε βίντεο σε κάρτες μνήμης για να μη σας περιορίζει συγκεκριμένος χώρος, διαθέτουμε βιντεοκάμερες που δέχονται κάρτες SD/SDHC και Memory Stick. Αν πάλι θέλετε να έχετε άπλετο αποθηκευτικό χώρο, σας προτείνουμε μια βιντεοκάμερα με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.