Αρχική

/

Imaging

/

Φωτογραφικές Μηχανές

/

Αξεσουάρ Φωτογραφικών

Hama Star 78 ΜονόποδοΚωδικός προϊόντος : 175851

  • Τύπος Αξεσουάρ: Τρίποδο

  • Χρώμα: Champange

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Compact μονόποδο με μικρό μέγεθος για ευκολία σε κάθε μετακίνηση, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ειδικό για σκληρά εδάφη, με ελάχιστο όγκο. Η 3D κεφαλή εκτελεί όλες τις κινήσεις είτε για τοπία είτε κάθετα για πορτραίτα, ενώ το Quick-release σύστημα προσφέρει εύκολη προσαρμογή/απελευθέρωση της μηχανής/video στο μονόποδο.


Επιπλέον
Ευέλικτο λαστιχένιο πόδι για προσαρμογή σε όλα τα εδάφη
Ύψος (ελάχιστο-μέγιστο) 61 -176 cm
Πάχος profil αλουμινίου 26.7 mm
Βάρος 665 g
Διαμόρφωση 4 τμήματα (3x επεκτάσιμα)
Υλικό Αλουμίνιο
Δυνατότητα Φορτίου έως  4000 g


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Τρίποδο
Χρώμα Champange
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.hama.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.