Αρχική

/

Imaging

/

Φωτογραφικές Μηχανές

/

Αξεσουάρ Φωτογραφικών

Sony VCT-VPR1 ΤρίποδοΚωδικός προϊόντος : 179018

Χωρίς Μεταφορικά
  • Sony VCT-VPR1
  • Τύπος Αξεσουάρ: Τρίποδο

  • Χρώμα: Μαύρο

164.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Δημιούργησε κάθε κάδρο με ευκολία, ακρίβεια και έλεγχο. Με αυτό το ελαφρύ τρίποδο με τηλεχειρισμό, μπορείς να ελέγξεις τη γωνία και το ζουμ από απόσταση.


Τρίποδο με τηλεχειριστήριο VCT-VPR1
Η κεφαλή με υγρό λιπαντικό παρέχει ομαλή περιστροφή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και με το κουμπί των γραμμών πλέγματος μπορείς να ελέγχεις την ευθυγράμμιση της λήψης σου για ακρίβεια ανά πάσα στιγμή.
Φέρε πιο κοντά τα θέματά σου με τον έλεγχο ζουμ στο τηλεχειριστήριο. Έλεγξε την κατακόρυφη και την οριζόντια ευθυγράμμιση με το κουμπί των γραμμών πλέγματος.
Αποτύπωσε τέλεια κάθε στιγμή, συνδέοντας γρήγορα την Handycam για σταθερή λήψη και αποσυνδέοντας την εύκολα όταν τελειώσεις. Κουμπί γραμμών πλέγματος για ευθυγράμμιση ακριβείας.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Τρίποδο
Χρώμα Μαύρο
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.sony.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.