Αρχική

/

Imaging

/

Φωτογραφικές Μηχανές

/

DSLR

DSLR

 

Βρέθηκαν 30 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 30 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

DSLR ... για πρωτάρη ή ειδικό

Μπορεί οι compact μηχανές να είναι εύκολες, οι DSLR όμως είναι αυτές που προσφέρουν τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά πλέον και εξαιρετικής ποιότητας video. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα από DSLR φωτογραφικές μηχανές, σε διάφορα επίπεδα τιμών και με πολλές προσφορές. Διαθέτουμε DSLR μηχανές από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές όπως Canon, Nikon, Sony, ούτως ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη DSLR φωτογραφική μηχανή που θέλετε, από το κατασκευαστή που προτιμάτε στη τιμή που σας βολεύει. Διαθέτουμε τόσο τις παραδοσιακές DSLR μηχανές όσο και τις νέες DSLR Like, με αντίστοιχες δυνατότητες αλλά μικρότερο σώμα. Αν θέλετε, μπορείτε να αποκτήσετε μια DSLR μηχανή σε πακέτο με έναν ή δυο φακούς.

Αν όμως προέρχεστε ήδη από άλλη DSLR μηχανή και έχετε φακούς, μπορείτε να αποκτήσετε μόνο το σώμα για να εξοικονομήσετε και χρήματα. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε μια DSLR που να γράφει video σε ανάλυση Full HD.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.