Αρχική

/

Imaging

/

Φωτογραφικές Μηχανές

/

Φακοί, Φίλτρα & Φλας

Canon EFS18-55mm IS II ΦακόςΚωδικός προϊόντος : 101879

  • Τύπος Αξεσουάρ: Φακός

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Eστιακή απόσταση : 0.25

  • Φωτεινότητα (f) : 1:3.5-5.6

  • Οπτικός σταθεροποιητής : IS

199.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με μικρές διαστάσεις και προσιτή τιμή, ο EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II είναι ένας στάνταρ φακός ζουμ, ιδανικός γα εφαρμογές γενικής χρήσης.


Canon EFS18-55mm IS II Φακός:

Ευέλικτος φακός ζουμ μικρών διαστάσεων

Ο EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II είναι ένας στάνταρ φακός ζουμ υψηλής ποιότητας, ιδανικός για φωτογράφους που δεν θέλουν εξοπλισμό μεγάλου βάρους. Το μεγάλο εύρος ζουμ του φακού, με εστιακή απόσταση ισοδύναμη με 29-88mm σε αντιστοιχία με φιλμ 35mm, είναι κατάλληλο για τις περισσότερες γενικές εφαρμογές φωτογράφησης. Για κοντινά πλάνα, η απόσταση εργασίας είναι μόλις 0,25 μ. (25 εκ.) σε ολόκληρο το εύρος του ζουμ.

Σταθεροποιητής Εικόνας

Για ελαχιστοποίηση της πιθανότητας θαμπώματος της εικόνας, ο EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II ενσωματώνει την τεχνολογία Σταθεροποιητή Εικόνας τεσσάρων στοπ της Canon. Αυτή επιτρέπει στους φωτογράφους να χρησιμοποιούν ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερις φορές μικρότερες από το κανονικό, χωρίς αισθητή αύξηση του θαμπώματος της εικόνας, και είναι ιδανική για λήψεις με ασθενή φωτισμό.

Ασφαιρικό στοιχείο φακού με επίστρωση Super Spectra

Οι επιστρώσεις Super Spectra διασφαλίζουν σωστή ισορροπία χρωμάτων και ευκρινείς εικόνες με υψηλή αντίθεση. Επιπλέον, ελαχιστοποιούν τα είδωλα και τις ανακλάσεις, απορροφώντας το φως που ανακλάται από τους αισθητήρες των ψηφιακών μηχανών ή τα εσωτερικά στοιχεία του φακού. Ένα ασφαιρικό στοιχείο φακού παρέχει εικόνες υψηλής σαφήνειας και αντίθεσης, ακόμη και με πλήρως ανοικτό διάφραγμα.

Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος

Για λήψεις με μεγάλο διάφραγμα, το κυκλικό άνοιγμα δημιουργεί ομαλό, ομοιόμορφο bokeh (θάμπωμα φόντου), το οποίο συμβάλει στον τονισμό των θεμάτων του προσκηνίου και στην εξάλειψη των αντικειμένων που βρίσκονται στο φόντο και αποσπούν την προσοχή.

Κρύσταλλο χωρίς μόλυβδο

Για την κατασκευή του EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II χρησιμοποιείται μόνο κρύσταλλο χωρίς μόλυβδο, φιλικό προς το περιβάλλον.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Φακός
Χρώμα Μαύρο
Eστιακή απόσταση 0.25
Φωτεινότητα (f) 1:3.5-5.6
Οπτικός σταθεροποιητής IS
Συμβατό με μηχανες DSLR
Επιπλέον Οπτικός σταθεροποιητής
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.canon-europe.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.