Αρχική

/

Imaging

/

Φωτογραφικές Μηχανές

/

Φακοί, Φίλτρα & Φλας

Rollei Unit 56 ΦλαςΚωδικός προϊόντος : 169477

Τελευταία κομμάτια
  • Τύπος Αξεσουάρ: Φλας

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Eστιακή απόσταση : Αριθμός οδηγού 56 (ISO 100, 180 mm)

  • Φωτεινότητα (f) : Λειτουργία φλας TTL

  • Οπτικός σταθεροποιητής : Δεν διαθέτει

από 169.90 € ΌΦΕΛΟΣ 51.00€
118.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φλας συμβατό με SLR φωτογραφικές μηχανές Nikon και Canon. Το Rollei 56 Flash Unit προσφέρει διπλή συμβατότητα με τα πιο δημοφιλή μοντέλα SLR μηχανών της αγοράς, αφού είναι ρυθμισμένο με ακρίβεια ώστε να ανταποκρίνεται στα πρότυπα των δύο κορυφαίων κατασκευαστών επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών.


Rollei Unit 56 Φλας:

Ισχυρό και ευέλικτο

Εκτός από την διευρυμένη συμβατότητα, το Φλας 56 της Rollei διαθέτει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα πιο σύγχρονα, υψηλής απόδοσης φλας. Με αριθμό οδηγού 56 (ISO 100, 180 mm), το φλας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κύρια όσο και ως δευτερεύουσα μονάδα φλας, ενώ η βάση στήριξης που συμπεριλαμβάνεται στα αξεσουάρ διευκολύνει τη σωστή τοποθέτησή του μέσα στο εύρος της υπέρυθρης περιοχής (έως 30 m σε εσωτερικό και έως 15 m σε εξωτερικό χώρο). Η λειτουργία bracketing φλας, η στροβοσκοπική λειτουργία και άλλες TTL λειτουργίες κάνουν ιδανικό αυτό το φλας για μία ευρεία γκάμα εφαρμογών. Μετά την πυροδότηση, η μονάδα χρειάζεται μόλις 2.9 δευτερόλεπτα για να ξαναφορτίσει για την επόμενη λήψη.

Δημιούργησε μία ποικιλία φωτιστικών συνθηκών

Το φλας διαθέτει ανακλαστήρα που μπορεί να πάρει οριζόντια ή κάθετη κλίση καθώς και διαχυτή φλας. Έτσι, η μονάδα φλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μία ποικιλία φωτιστικών συνθηκών ακόμα και στην ίδια τοποθεσία, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα σύνδεσης τεσσάρων δευτερευόντων καναλιών και τριών δευτερευόντων ομάδων, σε περίπτωση που θέλεις να ενορχηστρώσεις μία πιο πολύπλοκη κατάσταση φωτισμού. Η τροφοδοσία γίνεται με τέσσερις μπαταρίες ΑΑ ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH. Ο συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας έως και 8 χιλιοστά του δευτερολέπτου, σου δίνει την ελευθερία που χρειάζεσαι για να αποτυπώσεις τη μαγεία της στιγμής.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Φλας
Χρώμα Μαύρο
Eστιακή απόσταση Αριθμός οδηγού 56 (ISO 100, 180 mm)
Φωτεινότητα (f) Λειτουργία φλας TTL
Οπτικός σταθεροποιητής Δεν διαθέτει
Συμβατό με μηχανες DSLR
Επιπλέον Συμβατότητα με SLR Nikon & Canon
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.rollei.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.