Αρχική

/

Imaging

/

Τηλεσκόπια

Celestron Powerseeker 127EQ ΤηλεσκόπιοΚωδικός προϊόντος : 182924

  • Οπτικός Σχεδιασμός: Κατοπτρικό Newtonian (Νευτώνιο)

  • Διάμετρος: 127

  • Εστιακή Απόσταση - F (mm): 1000

  • Εστιακός Λόγος (f/): 7,87

  • Στήριξη: Ισημερινή

274.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το τηλεσκόπιο Powerseeker 127EQ σχεδιάστηκε για αρχάριους παρατηρητές. Αποκαλύπτει τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος αλλά και πληθώρα άλλων ουρανίων σωμάτων όπως τους λαμπρότερους γαλαξίες και νεφελώματα. Χάρις στην γερμανική ισημερινή στήριξη του είναι εφικτή η παρακολούθηση αντικειμένων με ακρίβεια.


Celestron Powerseeker 127EQ Τηλεσκόπιο:


Tο Powerseeker 127EQ απευθύνεται σε ερασιτέχνη αστρονόμο. Μεταφέρεται και αποθηκεύεται πολύ εύκολα. Έχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών πρωτοφανές για τηλεσκόπια εισαγωγικού επιπέδου: πλήρως επιστρωμένα οπτικά με επιστρώσεις υψηλής διαπερατότητας, για μεγαλύτερη λαμπρότητα, αντίθεση και ευκρίνεια. Επιπλέον, περιλαμβάνει φακό Barlow 3Χ που τριπλασιάζει τη μεγεθυντική ισχύ των προσοφθαλμίων.


Γρήγορο και εύκολο στήσιμο χωρίς εργαλεία

Το Powerseeker στήνεται πιο εύκολα από κάθε τηλεσκόπιο στην κατηγορία του. Απλά ανοίγεις τα πόδια του τρίποδα, στρέφεις τη ροδέλα σταθεροποίησης στο δίσκο παρελκομένων και τοποθετείς τον σωλήνα στη βάση. Είσαι ήδη έτοιμος για παρατήρηση!


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Οπτικός Σχεδιασμός Κατοπτρικό Newtonian (Νευτώνιο)
Διάμετρος 127
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1000
Εστιακός Λόγος (f/) 7,87
Στήριξη Ισημερινή
Ερευνητής 5x24
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 300
Προσοφθάλμιο 20mm (50x) & 4mm (250x)
Συμπεριλαμβάνονται 2 προσοφθάλμια 20mm (50x) & 4mm (250x)
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr 7710
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 780 x 430 x 220
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.celestron.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.