Αρχική

/

Κήπος & Εργαλεία

/

Πλυστικά Μηχανήματα & Αξεσουάρ

/

Εξαρτήματα Πλυστικών Μηχανημάτων

Karcher WB 60 Βούρτσα ΙσχύοςΚωδικός προϊόντος : 179779

  • Κατάλληλο για: Καθαρισμό αυτοκινήτου

  • Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού: K2 - K7

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η μαλακή βούρτσα WB 60, με πλάτος εργασίας 248 mm είναι ιδανική για τον καθαρισμό μεγάλων χώρων, θερμοκηπίων, αυτοκινήτων, σκαφών, τροχόσπιτων και ρολών. Εκτός από την ανώτερη καθαριστική δύναμη, οι μαλακές τρίχες, καθώς και ο εξωτερικός προστατευτικός δακτύλιος προστατεύουν τις επιφάνειες από γρατζουνιές.Χαρακτηριστικά  
Κατάλληλο για Καθαρισμό αυτοκινήτου
Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού K2 - K7
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.karcher.com.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.