Αρχική

/

Κήπος & Εργαλεία

/

Πλυστικά Μηχανήματα & Αξεσουάρ

/

Εξαρτήματα Πλυστικών Μηχανημάτων

Karcher Σύστημα Προστασίας από Πιτσίλισμα (2.640-916.0)Κωδικός προϊόντος : 179791

  • Κατάλληλο για: Καθαρισμό τοίχου

  • Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού: Κ2-Κ3-Κ4-Κ5

  • Επιπλέον: Εκπληκτικές επιδόσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σύστημα προστασίας από τη διασπορά σταγόνων για το τούρμπο μπεκ. Αξιόπιστη προστασία του χειριστή από την εκτόξευση νερού, ειδικά κατά τον καθαρισμό γωνιών και στενών σημείων. Συμβατό με όλα τα τούρμπο μπεκ της Karcher.Χαρακτηριστικά  
Κατάλληλο για Καθαρισμό τοίχου
Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού Κ2-Κ3-Κ4-Κ5
Επιπλέον Εκπληκτικές επιδόσεις
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.karcher.com.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.