Αρχική

/

Κήπος & Εργαλεία

/

Πλυστικά Μηχανήματα & Αξεσουάρ

/

Εξαρτήματα Πλυστικών Μηχανημάτων

Karcher FJ 6 Κάνη ΑφρούΚωδικός προϊόντος : 179813

  • Κατάλληλο για: Καθαρισμό αυτοκινήτου

  • Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού: Κ2-Κ3-Κ4-Κ5-Κ7

  • Επιπλέον: Καθαρισμός οχημάτων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ακροφύσιο αφρού Karcher FJ 6 με πολύ ισχυρό αφρό για εύκολο καθαρισμό όλων των επιφανειών, όπως βαμμένες, γυάλινες και πέτρινες επιφάνειες. Ιδανικό για οχήματα, θερμοκήπια, έπιπλα κήπου, προσόψεις, σκάλες, τροχόσπιτα, μονοπάτια, τοίχους, στόρια, βεράντες, πάρκινγκ κ.λπ


Με χωρητικότητα κάδου περίπου 0,6 λίτρα που διαρκεί περισσότερο χωρίς να χρειάζεται επαναπλήρωση. Πρόσθεσε καθαριστικό Karcher κατευθείαν στο ακροφύσιο αφρού, σύνδεσε το ακροφύσιο στο πιστόλι και εφάρμοσε τον αφρό. Η δοσολογία του καθαριστικού μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα από το ακροφύσιο αφρού (κίτρινο κουμπί). Το επίπεδο της δέσμης μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται. Κατάλληλο για όλα τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Karcher των κατηγοριών Κ2-Κ7.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Κατάλληλο για Καθαρισμό αυτοκινήτου
Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού Κ2-Κ3-Κ4-Κ5-Κ7
Επιπλέον Καθαρισμός οχημάτων
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.karcher.com.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.