Αρχική

/

Κήπος & Εργαλεία

/

Πλυστικά Μηχανήματα & Αξεσουάρ

/

Εξαρτήματα Πλυστικών Μηχανημάτων

Karcher Αντάπτορας Λάστιχου ΚήπουΚωδικός προϊόντος : 179833

  • Κατάλληλο για: Καθαρισμό αυλής

  • Επιπλέον: Για σύνδεση του εύκαμπτου σωλήνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αντάπτορας για τη σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα κήπου, κατάλληλος για τη σύνδεση όλων των βουρτσών Karcher σε εύκαμπτους σωλήνες κήπου με το σύστημα ταχυσυνδέσμου. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμιστεί και να διακοπεί κατευθείαν από τον αντάπτορα.
Χαρακτηριστικά  
Κατάλληλο για Καθαρισμό αυλής
Επιπλέον Για σύνδεση του εύκαμπτου σωλήνα
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.karcher.com.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.