Αρχική

/

Κήπος & Εργαλεία

/

Πλυστικά Μηχανήματα & Αξεσουάρ

/

Εξαρτήματα Πλυστικών Μηχανημάτων

Karcher Intake Hose Σωλήνας ΑναρρόφησηςΚωδικός προϊόντος : 179836

  • Κατάλληλο για: Καθαρισμό ποδηλάτου

  • Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού: Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 3

  • Επιπλέον: Ενσωματωμένο φίλτρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης για φορητό καθαρισμό τοποθετείται πάνω στο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης και επιτρέπει τη χρήση εναλλακτικών πηγών νερού, όπως πηγάδια και δοχεία νερού.


Σωλήνας Αναρρόφησης
Με τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης για φορητό καθαρισμό μπορείς να συνδέσεις το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης σε εναλλακτικές πηγές νερού, όπως πηγάδια και δοχεία νερού. Γι' αυτόν τον λόγο, η δεξαμενή αποσπάται από τη συσκευή, ο αντάπτορας βρύσης στον εύκαμπτο σωλήνα συνδέεται με το σπείρωμα σύνδεσης και η άλλη άκρη του εύκαμπτου σωλήνα με το φίλτρο τοποθετείται στο νερό. Στη συνέχεια, ενεργοποιώντας το πιστόλι με σκανδάλη, η συσκευή αναρροφά νερό. Το φίλτρο εξασφαλίζει με αξιοπιστία ότι στη συσκευή δεν μπαίνει καθόλου ακάθαρτο νερό. Μπορεί να αφαιρεθεί για να καθαριστεί και να ξεπλυθεί με τρεχούμενο νερό. Χάρη στο μήκος του που φτάνει τα 2 μέτρα, ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης παρέχει μεγάλη ακτίνα λειτουργίας.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Κατάλληλο για Καθαρισμό ποδηλάτου
Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 3
Επιπλέον Ενσωματωμένο φίλτρο
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.karcher.com.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.