Αρχική

/

Κήπος & Εργαλεία

/

Πλυστικά Μηχανήματα & Αξεσουάρ

/

Εξαρτήματα Πλυστικών Μηχανημάτων

Karcher Jet Nozzle Κωνικό Ακροφύσιο Δέσμης για OC 3Κωδικός προϊόντος : 179847

  • Τύπος Εξαρτήματος: Ακροφύσιο

  • Κατάλληλο για: Καλλωπισμό κατοικιδίων

  • Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού: Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 3

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Χάρη στην εξαιρετικά απαλή και ευχάριστη ροή νερού, το κωνικό ακροφύσιο δέσμης είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για να πλένετε τα κατοικίδιά σας, όπως τον σκύλο σας, ή για να καθαρίζετε απλώς τα πόδια τους. Ιδανικό για μετά τη βόλτα και πριν το κατοικίδιο μπει στο αυτοκίνητο, το σπίτι ή το διαμέρισμα. Το ακροφύσιο παρέχει ροή χαμηλής πίεσης (συγκρίσιμη με τη ροή από μια οικιακή βρύση) και γι' αυτό είναι απόλυτα ασφαλές για χρήση σε ζώα.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Εξαρτήματος Ακροφύσιο
Κατάλληλο για Καλλωπισμό κατοικιδίων
Υποστηριζόμενος τύπος πλυστικού Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 3
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.karcher.com.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.