Αρχική

/

Κήπος & Εργαλεία

/

Ψησταριές - BBQ

/

Ψησταριές Κάρβουνου

Weber Smokey Joe Ψηστιέρα ΚάρβουνουΚωδικός προϊόντος : 160367

Τελευταία κομμάτια
Χωρίς Μεταφορικά
  • Weber Smokey Joe
  • Διάσταση Σχάρας: 37 cm

  • Θερμόμετρο στο Καπάκι : Δεν διαθέτει

  • Καπάκι Εξαερισμού : Διαθέτει

  • Καλαθάκι για Κάρβουνα: Δεν διαθέτει

  • Χρώμα: Grey

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με την ψηστιέρα κάρβουνου Weber Smokey Joe μπορείς να ψήσεις παντού. Με λίγα κάρβουνα και καλή παρέα μπορείς να έχεις τέλεια αποτελέσματα!


Ψηστιέρα Κάρβουνου Weber Smokey Joe


Με την ψησταριά κάρβουνου Weber Smokey Joe μπορείς να ψήσεις παντού! Με λίγα κάρβουνα και καλή παρέα μπορείς να έχεις τέλεια αποτελέσματα! Ιδανική για camping, βόλτες στην εξοχή, ορειβασία, κατασκήνωση και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα στην οποία μπορείς να ψήσεις έξω.Διαθέτει χρωμιωμένη σχάρα ψησίματος, σταθερή και εύκολη στο καθάρισμα και πλευρική διαχείριση του αέρα για υγιεινό ψήσιμο με ελεγχόμενη κυκλοφορία του αέρα. Επιπλέον διαθέτει κλειστή γάστρα που εμποδίζει την έξοδο καυτής στάχτης, δοσομετρητή μπριγκετών για ακριβή μέτρηση της ποσότητας μπριγκετών, σταθερή σχάρα κάρβουνων και σταθερό σκελετό τριών ποδιών για ασφαλή σταθερότητα.

Ποιότητα σιδήρου

Κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα σιδήρου.
Χρησιμοποιείται ειδικά επεξεργασμένο σίδηρο με χαμηλή περιεκτικότητα σε κάρμπoν.
Το λιγότερο κάρμπον εξασφαλίζει το βέλτιστο «πάντρεμα» μεταξύ σιδήρου και σμάλτου μέσω ηλεκτροστατικής βαφής, ψημένο σε θερμοκρασίες άνω των 800 °C.

Καπάκι


Καπάκι και γάστρα με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση για μακροζωία και ευκολία στο καθάρισμα. Διαθέτει βραχίονα μεταφοράς που ασφαλίζει το καπάκι για άνετη μεταφορά ή κρατά το καπάκι σταθερά ανοιχτό ως πρακτικό ανεμοθώρακα.

Eξαερισμοί για τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα

Χερούλι


Σταθερό χερούλι από ανθεκτικό πλαστικό με προστασία από θερμότητα, ανθεκτικό στη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Άμεσο & Έμμεσο μαγείρεμα με κάρβουνα

Με το άμεσο μαγείρεμα, το φαγητό τοποθετείται απευθείας πάνω από τα κάρβουνα. Πάντα να ψήνεις με το καπάκι κλειστό και να γυρίζεις το φαγητό μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Μαγειρεύοντας με το καπάκι κλειστό, αποφεύγεις να πετάγονται σπίθες και παρέχεις ομοιόμορφο καταμερισμό της φωτιάς για την προστασία των φυσικών γεύσεων όλων των τύπων φαγητού. Χρησιμοποίησε το άμεσο μαγείρεμα για λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια, λαχανικά, φιλέτα ψαριών και άλλα φαγητά τα οποία χρειάζονται λιγότερο από 25 λεπτά μαγειρέματος. Στο έμμεσο μαγείρεμα τα κάρβουνα τοποθετούνται και από τις δύο πλευρές του μπάρμπεκιου. Με το καπάκι κλειστό, η ζέστη αναδύεται και αντανακλάται ομοιόμορφα παντού γύρω από το φαγητό, (είναι η ίδια τακτική με έναν φούρνο θερμού αέρα). Το μπάρμπεκιου Weber κάνει την δουλειά και εσύ απολαμβάνεις το φαγητό. Χρησιμοποίησε την έμμεση μέθοδο μαγειρέματος για κρεατικά, όπως ζαμπόν, ψητά, μπριζόλες, κοτόπουλα, γαλοπούλες, ολόκληρα ψάρια, ακόμη και κέικ και ψωμιά.

Κλείσε το καπάκι...

Για 4 σημαντικούς λόγους, το καπάκι πρέπει να είναι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο.

1. Διατηρεί τις σχάρες αρκετά ζεστές ώστε να ψήνουν το φαγητό.
2. Επιταχύνει το χρόνο μαγειρέματος και εμποδίζει την τροφή από το να στεγνώσει.
3. Παγιδεύει τον καπνό που αναπτύσσεται όταν εξατμίζονται το λίπος και οι χυμοί.
4. Εμποδίζει τις εξάρσεις της φωτιάς , περιορίζοντας το οξυγόνο.

Ψήνεις με Weber; Έχεις κλείσει το καπάκι;;
Ως οπαδός της Weber θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι κατά τη διάρκεια του ψησίματος το καπάκι της ψησταριάς παραμένει κλειστό! Με αυτό τον τρόπο η θερμοκρασία «εγκλωβίζεται» στο εσωτερικό της ψησταριάς και το φαγητό σου μαγειρεύεται πολύ νόστιμα. Όμως έχοντας κλειστό το καπάκι δεν μπορείς να δεις τι γίνεται μέσα! Για να ικανοποιήσουμε λοιπόν την περιέργειά μας και για να αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα υπάρχουν πολλά εργαλεία που μας βοηθούν να ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε το καπάκι. Χρησιμοποιούμε για παράδειγμα χρονόμετρα ή θερμόμετρα που μας δείχνουν την θερμοκρασία του φαγητού. Το πιο απλό και εύκολο όμως εργαλείο για να καταλάβουμε αν το φαγητό μας είναι έτοιμο είναι το χρώμα του καπνού.
Ο άσπρος καπνός είναι ένδειξη ότι το φαγητό μας ψήνεται σωστά. Σε αυτή την περίπτωση απλά χαλάρωσε και άσε το μπάρμπεκιου να κάνει τη δουλειά του. Ο μαύρος καπνός είναι ένδειξη ότι το φαγητό μας πρέπει να αφαιρεθεί από την σχάρα. Αυτό μπορεί επίσης να είναι και μια ένδειξη ότι υπάρχουν εξάρσεις της φωτιάς. Σε αυτή την περίπτωση μην ανησυχείς, απλά άνοιξε το καπάκι και μετακίνησε το φαγητό σε μια έμμεση περιοχή πάνω στη σχάρα. Στη συνέχεια χαμήλωσε την φωτιά κλείνοντας τους αεραγωγούς (σε συσκευή κάρβουνου) ή μείωσε την ένταση της φωτιάς γυρνώντας τον διακόπτη (σε συσκευή αερίου). Τόσο απλά!


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Διάσταση Σχάρας 37 cm
Θερμόμετρο στο Καπάκι Δεν διαθέτει
Καπάκι Εξαερισμού Διαθέτει
Καλαθάκι για Κάρβουνα Δεν διαθέτει
Χρώμα Grey
Ροδάκια Δεν διαθέτει
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 46 x 43 x 41
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.weber-grill-bbq.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.