Αρχική

/

Λοιπά

/

Second Home

Ανακύκλωση ΚλιματιστικούΚωδικός προϊόντος : 777016

  • Επιπλέον: Η δωροεπιταγή έχει περιθώριο να χρησιμοποιηθεί 1 μήνα από την ημερομηνία έκδοσης της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ ανακύκλωσης κλιματιστικού, για επόμενη αγορά. Σε κλιματιστικά από 16000 btu και άνω θα παραλάβεις μέσω sms 7 ημέρες μετά την παραλαβή της ανακύκλωσης μια επιπλέον δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ.


Ανακύκλωσε το παλιό σου κλιματιστικό (η συσκευή θα πρέπει να αποτελείται από εσωτερική και εξωτερική μονάδα)* και κέρδισε δωροεπιταγή έως 100 ευρώ.

  • Δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για όλα τα κλιματιστικά μέχρι και 15.999 btu.
  • Δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ (2 δωροεπιταγές των 50ευρώ) για όλα τα κλιματιστικά από 16.000 btu.

*Δεν συμμετέχουν κασετίνες, επιδαπέδια κλιματιστικά και ντουλάπες.

Για να παραληφθεί το κλιματιστικό προς ανακύκλωση θα πρέπει:
Να είναι αποσυνδεδεμένο - απεγκατεστημένο**.
Να είναι εύκολα προσβάσιμο.

**Για απεγκατάσταση του κλιματιστικού σου
Απεγκατάστησε το κλιματιστικό σου, με την Υπηρεσία Απεγκατάστασης κλιματιστικού 7.000 -30.000 BTU (κωδικός 999796) της Κωτσόβολος, από αδειοδοτημένο και πιστοποιημένο ψυκτικό.Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Επιπλέον Η δωροεπιταγή έχει περιθώριο να χρησιμοποιηθεί 1 μήνα από την ημερομηνία έκδοσης της.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.