Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Σταθερή - Dect

/

Ασύρματα Τηλέφωνα

AVM FRITZ! Fon M2 Ασύρματο ΤηλέφωνοΚωδικός προϊόντος : 177720

  • Φωτιζόμενη Οθόνη : Διαθέτει

  • Ανοιχτή Ακρόαση : Διαθέτει

  • Αναγνώριση Κλήσης : Διαθέτει

  • Μνήμη Τηλεφωνικού Καταλόγου : 300

  • Ταχεία Κλήση: 9

59.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το έξυπνο dect τηλέφωνο για Internet και τηλεφωνία AVM FRITZ! Fom M2 υποστηρίζει λειτουργίες Smart Home, δυνατότητα ανάγνωσης e-mail, Podcasts, ξυπνητήρι και τηλεφωνία High Definition.


AVM FRITZ! Fon M2:

Βολική συσκευή

Το FRITZ! Fon M2 είναι μία βολική ασύρματη συσκευή τηλεφωνίας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών πολυμέσων και υπηρεσιών διαδικτύου. Η επικοινωνία, η πληροφόρηση και η ψυχαγωγία συνυπάρχουν σε μία κομψή και εύχρηστη συσκευή.

Εντυπωσιακή ποιότητα ήχου

Είτε κρατάς τη συσκευή στο αυτί σου είτε χρησιμοποιείς τη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και το μεγάφωνο, το FRITZ! Fon M2 προσφέρει πάντα εξαιρετική ποιότητα ήχου και φυσική ακουστική, χάρη στην ικανότητα της τηλεφωνίας HD.

Εμπειρία πολυμέσων

Το FRITZ! Fon M2 έχει τη δυνατότητα να διαβάζεις εισερχόμενα e-mails και τα απαντάς. Επιπλέον υποστηρίζει Internet-ραδιόφωνο και Podcasts , όλα αυτά σου δίνουν το δικό σου πολυλειτουργικό κόμβο πολυμέσων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Φωτιζόμενη Οθόνη Διαθέτει
Ανοιχτή Ακρόαση Διαθέτει
Αναγνώριση Κλήσης Διαθέτει
Μνήμη Τηλεφωνικού Καταλόγου 300
Ταχεία Κλήση 9
Τηλεφωνητής Υποστηρίζεται
Επανάκληση Διαθέτει
Οθόνη Αφής Δεν διαθέτει
Έγχρωμη Οθόνη Δεν διαθέτει
Φωτιζόμενο Πληκτρολόγιo Διαθέτει
Κλείδωμα Πληκτρολογίου Υποστηρίζεται
Δυνατότητα Αποστολής Μηνυμάτων Υποστηρίζεται
Χρόνος Αναμονής σε Ώρες 10 Ημέρες
Χρόνος Ομιλίας σε Ώρες 15 ώρες
Εμβέλεια Σήματος σε Εξωτερικό Χώρο 100 M
Χρώμα Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.avm.de
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.