Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Κάρτες Μνήμης

/

Κάρτες Μνήμης MicroSD

Intenso Micro SD 32GB Professional Κάρτα ΜνήμηςΚωδικός προϊόντος : 154422

  • Τύπος Κάρτας Μνήμης : MicroSD

  • Χωρητικότητα Κάρτας : 32 GB

  • Class: 10

  • Επιπλέον: Για επαγγελματική χρήση

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εξαιρετικής ταχύτητας και ποιότητας Micro SD Card χωρητικότητας 32GB, για επαγγελματική και καθημερινή χρήση με πολύ μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων στην ανάγνωση και την εγγραφή.


  • Μπορείs να αποθηκεύσεις έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και οτιδήποτε άλλο σημαντικό αρχείο για εσένα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Κάρτας Μνήμης MicroSD
Χωρητικότητα Κάρτας 32 GB
Class 10
Επιπλέον Για επαγγελματική χρήση
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.intenso.de

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.