Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Κάρτες Μνήμης

/

Κάρτες Μνήμης MicroSD

Sandisk Extreme SD 32GB Class 10 Κάρτα ΜνήμηςΚωδικός προϊόντος : 162984

  • Τύπος Κάρτας Μνήμης : Secure Digital Card (SD)

  • Χωρητικότητα Κάρτας : 32 GB

  • Class: 10

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 10 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κάρτα μνήμης SD χωρητικότητας 32 GB με ταχύτητα ανάγνωσης 90MB/s, ιδανική για εγγραφή και προβολή Full HD Video με δυνατότητα λήψης 3D.


Sandisk Extreme SD Class 10 32GB 90MB/sec:

Κάρτα Extreme SD

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα ανάγνωσης έως 90MB/Sec και ταχύτητα εγγραφής στα 40MB/Sec, που προσφέρουν άριστες επιδόσεις για εγγραφή και αναπαραγωγή σε Full HD (1080p).

Rescue Pro: Πρόγραμμα με δυνατότητα ανάκτησης εγγεγραμμένων αρχείων.
    Οι μνήμες SanDisk Extreme SD είναι ειδικά κατασκευασμένες να λειτουργούν ακόμη και σε ακραίες συνθήκες αφού είναι ανθεκτικές:
  • Στις πτώσεις (shockproof)
  • Είναι αδιάβροχες (waterproof) έως και 1m βάθος
  • Ανθεκτικές στις ακτίνες Χ (X-ray-proof), για να σε απαλλάξει από το άγχος απώλειας δεδομένων


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Κάρτας Μνήμης Secure Digital Card (SD)
Χωρητικότητα Κάρτας 32 GB
Class 10
Εγγύηση Προμηθευτή 10 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.sandisk.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.