Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Κινητή Τηλεφωνία

/

Αξεσουάρ Κινητών

Samsung Dex StationΚωδικός προϊόντος : 173265

Έκπτωση
Τελευταία κομμάτια
 • Samsung Dex Station
 • Samsung Dex Station
 • Τύπος Προϊόντος : Dex Station

 • Συμβατό με : Galaxy S8/S8+, Galaxy Note8

 • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

από 149.99 € ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 75.09€
74.90 €

info

info

Εξαντλήθηκε Προσθήκη στη wishlist
Αποστολή
στο χώρο μου
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟinfo

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Samsung Dex Station σου επιτρέπει να συνδέσεις το Galaxy Note8 ή το Galaxy S8/S8+ σε οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, ώστε να απολαμβάνεις μια εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή που τροφοδοτείται από το τηλέφωνό σου.


Άφησε πίσω τον υπολογιστή σου:

Το Samsung DeX σου επιτρέπει να συνδέσεις το Galaxy S8/S8+ ή το Galaxy Note8 σε οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, ώστε να απολαμβάνεις μια εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή που τροφοδοτείται από το τηλέφωνό σου. Έτσι, μπορείς να μετατρέπεις οποιοδήποτε μέρος σε χώρο εργασίας. Σύνδεσε απλά το smartphone σου στο Samsung DeX Station, χρησιμοποιήστε μια μεγαλύτερη οθόνη, όπως μια τηλεόραση ή μια οθόνη υπολογιστή και απόλαυσε μια εμπειρία χρήσης όπως αυτή του Η/Υ, με το κινητό σου. Κάνε πολλαπλές εργασίες εναλλάσσοντας παράθυρα και ρυθμίζοντας τα μεγέθη των παραθύρων με ευκολία.

Απολαύστε μια εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή:

Το Samsung DeX σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι από μια εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή: μεγάλη οθόνη, πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και ποντίκι ενώ συνοδεύεται από πρακτικό περιβάλλον χρήσης και ανάλυση οθόνης ρυθμισμένη για μεγάλες οθόνες. Απλώς σύνδεσε το τηλέφωνό σου στο DeX Station, για να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές, να διαβάσεις έγγραφα και να ορίσεις ή να δεις ειδοποιήσεις σε ένα περιβάλλον εργασίας επιτραπέζιου υπολογιστή. Μπορείς να απολαμβάνεις το περιεχόμενο του smartphone σου, με οικογένεια και φίλους, σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη. Ταυτόχρονα, οι πολλαπλές εργασίες γίνονται παιχνιδάκι. Μπορείς να τρέξεις πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να ρυθμίσεις ελεύθερα τα μεγέθη των παραθύρων. Δες ταινίες καθώς ελέγχεις τι συμβαίνει στα κοινωνικά σου δίκτυα. Επιπρόσθετα, μπορείς να κάνεις αγορές ηλεκτρονικά με πολλαπλά παράθυρα ανοικτά, ώστε να συγκρίνεις τιμές πιο εύκολα.

Απόκτησε πρόσβαση στα Windows από οπουδήποτε:

Απόκτησε απομακρυσμένα πρόσβαση στην εικονική μηχανή των Windows μέσω λύσεων VDI(Virtual Desktop Infrastructure). Σύνδεσε το τηλέφωνό σου με το DeX Station για να τρέξεις εφαρμογές Virtual Windows (Windows εικονικού περιβάλλοντος), και απόκτησε πρόσβαση σε προγράμματα των windows από οπουδήποτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την ταυτότητά σου πριν το συνδέσεις. Έτσι απλά απόκτησε πρόσβαση στον Η/Υ της δουλειά σου και στα δεδομένα του, χωρίς να παίζει ρόλο το που βρίσκεσαι.

Οι εφαρμογές σου σε λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή:

Χρησιμοποίησε το Samsung DeX, για να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές σου κατά τρόπο που θα παραπέμπει περισσότερο σε εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή, να βλέπεις περισσότερο περιεχόμενο μέσω του διευρυμένου περιβάλλοντος εργασίας και να έχεις πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεσαι γρήγορα.
 • Έχεις πλέον καλύτερη πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο email, φωτογραφιών και αρχείων στο τηλέφωνό σου, μέσα από μια εμπειρία που παραπέμπει σε χρήση επιτραπέζιου υπολογιστή.
 • Επεξεργάσου φωτογραφίες με τις εφαρμογές Adobe, όπως το Lightroom Mobile.
 • Συνέχισε να εργάζεσαι, όπου κι αν βρίσκεσαι, με τις εφαρμογές για φορητές συσκευές Microsoft Office.
 • Διάβασε ειδήσεις και περιηγήσου στο web με το Samsung Internet, χρησιμοποιώντας ένα περιβάλλον εργασίας που παραπέμπει σε επιτραπέζιο υπολογιστή.
 • Απολαύστε βίντεο στο YouTube και παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη.

Υπερδύναμη παραγωγικότητας:

Ορισμένα πράγματα γίνονται, πολύ απλά, ευκολότερα σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, όπως η αποστολή ενός email, η επιλογή έντονης γραφής σε κείμενο ή η αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ εφαρμογών. Σύνδεσε ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι στο DeX Station για να κέρδισε πολλές επιλογές παραγωγικότητας:
 • Μπορεί να εργαστείς σε έγγραφα, email και κοινωνικά δίκτυα με την άνετη πληκτρολόγηση και να μη φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις συντομεύσεις όπως Ctrl + C/V και Alt + Tab.
 • Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεξί κλικ του ποντικιού, καθώς και το Επιλογή & Σάρωση, Zoom in/out και Scroll.
 • Επίλεξε πολλά αρχεία και κάνε γρήγορα μεταφορά και απόθεσή τους στο Samsung Email ή στην εφαρμογή Μηνύματα.
 • Μπορείς να μεταβείς σε μια σειρά σχετικών μενού με δεξιό κλικ.

Συνέχισε να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου:

Η συσκευή σου είναι, φυσικά, και τηλέφωνο, ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένη στο DeX Station. Έχεις πρόσβαση σε τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου και τις ρυθμίσεις σου από τη γραμμή εργασιών της οθόνης σου. Το DeX Station σου δίνει επίσης ειδοποιήσεις στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σου για γραπτά μηνύματα, emails ή ειδοποιήσεις κοινωνικών δικτύων.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:

Για να χρησιμοποιήσεις το DeX Station, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδέσεις το smartphone σου στη θύρα USB Type C, και σύνδεσε το Station σε μια τηλεόραση ή μια οθόνη χρησιμοποιώντας ένα HDMI καλώδιο. Το DeX Station διαθέτει εξαιρετικές επιλογές επέκτασης, με ένα εύρος περιφερειακών. Απόλαυσε πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας με πολλές θύρες, συμπεριλαμβάνοντας θύρα HDMI 4K, 60Hz συμβατή με UHD, Θύρα 100Mbps Ethernet και 2 USB 2.0 θύρες.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Dex Station
Συμβατό με Galaxy S8/S8+, Galaxy Note8
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.samsung.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.