Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Κινητή Τηλεφωνία

/

Power Bank

Intenso Quick Charge Q10000 Grey PowerbankΚωδικός προϊόντος : 170789

  • Χωρητικότητα Μπαταρίας: 10000 mAh

  • Τύπος Φορτιστή: Φορητός

  • Τύπος βύσματος : Micro USB

  • Συμβατό με: Universal

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εκπληκτική ταχύτητα φόρτισης, υψηλής χωρητικότητας και συμπαγής σχεδιασμός. To Intenso Quick Charge Powerbank Q10000 παρέχει τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 3.0, το Q10000 φορτίζει συσκευές συμβατές μέχρι 4x γρηγορότερα από ότι oι συμβατοί φορτιστές.


Intenso Quick Charge Q10000 Grey Powerbank:

Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να φτάσει μέχρι το 80% της χωρητικότητάς του σε μόλις 35 λεπτά. Το Quick Charge λειτουργεί με έναν έξυπνο αλγόριθμο επικοινωνίας μεταξύ των συσκευών. Υπάρχει μόνιμη επικοινωνία στο επίπεδο ισχύος που απαιτείται σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μέσα από αυτό τον έξυπνο πλήρη έλεγχο, η διαδικασία φόρτισης δεν έχει μόνο τη μέγιστη απόδοση, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι η συσκευή που φορτίζεται αντιμετωπίζεται με προσοχή. Χάρη στις εγκατεστημένες μπαταρίες πολυμερών λιθίου με χωρητικότητα 10.000 mAh, το Powerbank Q10000 κυριαρχεί με τις εκπληκτικά γρήγορες διαδικασίες φόρτισης, καθώς και τη λεπτή σχεδίασή του.

Red Dot Award: Product Design 2017

Η κριτική επιτροπή αξιολόγησης της Red Dot Design Award μετά από πολλές μέρες δοκιμαστικών ερευνών σε χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας, έκρινε ότι το προϊόν το οποίο πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να λάβει την τιμητική διάκριση της "Red Dot" για το έτος 2017 είναι το Intenso Quick Charge Powerbank Q10000.

Με το εξαιρετικό αυτό προϊόν Quick Charge Q10000, η Intenso κατάφερε να δημιουργήσει έναν φορτιστή προηγμένης τεχνολογίας που δεν άφησε ασυγκίνητη την επιτροπή των ειδικών εμπειρογνώμων της Red Dot Award, η οποία και το ανέδειξε σε κορυφαίο προϊόν σχεδίασης για το έτος 2017 και το επισφράγισε με τη διεθνή σφραγίδα ποιότητας «Red Dot Award: Product Design 2017».


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χωρητικότητα Μπαταρίας 10000 mAh
Τύπος Φορτιστή Φορητός
Τύπος βύσματος Micro USB
Συμβατό με Universal
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.intenso.de

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.