Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Κινητή Τηλεφωνία

/

Προστασία Οθόνης Κινητών

Cellular Line 2.5D Full Glue Γυαλί Universal 5.3"-5.5" Προστατευτικό ΟθόνηςΚωδικός προϊόντος : 190204

  • Τύπος Προϊόντος : Προστατευτικό Γυαλί Οθόνης

  • Συμβατό με : Universal

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το προστατευτικό Γυαλί Universal από την Cellular Line είναι ένα φύλλο από σκληρό γυαλί που παρέχει τη μέγιστη προστασία στην οθόνη σου. Χάρη στη μοναδική του σχεδίαση εφαρμόζει σε όλα τα smartphone χωρίς να επηρεάζει τη φωτεινότητα ή την αφή της οθόνης.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Προστατευτικό Γυαλί Οθόνης
Συμβατό με Universal
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.cellularline.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.