Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Walkie - Talkie

Motorola Talkabout T42 Red Walkie - TalkieΚωδικός προϊόντος : 195380

  • Εμβέλεια : 4 km

  • Χρόνος Ομιλίας σε Ώρες: 4

  • Χρόνος Αναμονής σε Ώρες: 18 ώρες (υπό φυσιολογική χρήση)

  • Φωτιζόμενη Οθόνη : Δεν διαθέτει

  • Τύπος Μπαταρίας: Νικελίου & AAA

44.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Απλό, εύκολο, διασκεδαστικό. Στο κάμπινγκ, στην εξερεύνηση, στην παραλία ή απλά παίζοντας στον κήπο, το TALKABOUT T42 Walkie-Talkie είναι ιδανικό για να παραμείνεις σε επαφή όταν βρίσκεσαι μέσα ή έξω από το σπίτι.


Motorola Talkabout T42 Walkie - Talkie:

Η σύνδεση των walkie talkie μεταξύ τους είναι απλή, χάρη στη λειτουργία εύκολης αντιστοίχισης και στη συνέχεια μίλησε άμεσα στους φίλους και την οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού. Με 16 κανάλια, οθόνη LCD, περιοχή εμβέλειας έως και 4 χιλιόμετρα* το T42 σε κρατά συνδεδεμένο για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

Επιπλέον

Εύκολη αντιστοίχιση / Εμβέλεια μέχρι 4 χιλιόμετρα* / Λειτουργεί και με 3 x AAΑ / Διάρκεια μπαταριών: 18 ώρες (υπό φυσιολογική χρήση) / Σύζευξη με ένα κουμπί / 16 κανάλια / Προειδοποιητική ένδειξη χαμηλής μπαταρίας / Κλείδωμα πληκτρολογίου / Σάρωση - παρακολούθηση / Ήχοι ειδοποίησης / Ήχοι πληκτρολογίου / 16 αυτοκόλλητα / Βάρος 191 γρ./ Διαστάσεις: 4.8 x 13.6 x 2.7 cm / Περιλαμβάνονται κλιπ ζώνης.

*εξαρτάται από τη μορφολογία του εδάφους και τις καιρικές συνθήκες.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εμβέλεια 4 km
Χρόνος Ομιλίας σε Ώρες 4
Χρόνος Αναμονής σε Ώρες 18 ώρες (υπό φυσιολογική χρήση)
Φωτιζόμενη Οθόνη Δεν διαθέτει
Τύπος Μπαταρίας Νικελίου & AAA
Χρώμα Κόκκινο
Βάρος σε gr 191
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.soundstar.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.