Αρχική

/

Τηλεφωνία & GPS

/

Wearables

/

Smartwatches

Huawei Watch GT & Smart Body Fat ScaleΚωδικός προϊόντος : 192676

  • Συμβατό με Λειτουργικό: Android 4.4+ & iOS 9+

  • Υποστήριξη Applications: Διαθέτει

  • Οθόνη: Amoled 1.39"

  • Μνήμη (Ram): 16 MB

από 249.00 € ΌΦΕΛΟΣ 70.00€
179.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Huawei Watch GT είναι ένα επαναστατικό smartwatch με μπαταρία μακράς διάρκειας, ιδανικό για δραστηριότητες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ενώ ταυτόχρονα η έξυπνη ζυγαριά Huawei Smart Body Fat Scale όχι μόνο μετράει το βάρος σου, αλλά σου παρέχει πολλές λεπτομέρειες για να γνωρίζεις τα πάντα για το σώμα σου με την ανάλυση 9 σωματικών συνθέσεων σε μια ανίχνευση.


Huawei Watch GT:

Ταξίδεψε χωρίς Όρια

2 εβδομάδες Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας
Παρουσιάζοντας την πρώτη αρχιτεκτονική διπλού chipset της αγοράς και νέο σχέδιασμό, το ρολόι προσφέρει 2 εβδομάδες διάρκεια ζωής μπαταρίας* για να βρίσκεται μαζί σου όπου κι αν είσαι.

*Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει, ανάλογα με τη χρήση.

Huawei TruSeen 3.0:

Παρακολούθηση καρδιακής συχνότητας σε πραγματικό χρόνο

Η τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακής συχνότητας Huawei TruSeen 3.0 παρέχει μια πιο αποτελεσματική και ακριβή μέτρηση καρδιακών παλμών σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας έναν self-learning αλγόριθμο και καινοτόμους αισθητήρες.

3 Δορυφόροι για ακριβή τοποθεσία:

Το καινούργιο GPS υποστηρίζει 3 Συστήματα Δορυφορικού Εντοπισμού Θέσης (GPS, GLONASS, GALILEO) σε παγκόσμιο επίπεδο για να προσφέρει ακριβέστερο και γρηγορότερο εντοπισμό θέσης.

Έξυπνη Επιστημονική Καθοδήγηση:

Μείνε σε φόρμα με το Huawei Watch GT που παρέχει προγύμναση από εισαγωγικά μέχρι προχωρημένα μαθήματα τρεξίματος για να σε βοηθήσει σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα παρέχει εκπαίδευση καθοδήγησης και δίνει ανατροφοδότηση την ώρα της κίνησης. Επιπλέον, διαθέτει πολλές αθλητικές λειτουργίες για πολλές εξωτερικές ή εσωτερικές δραστηριότητες, το Huawei Watch GT είναι έτοιμο για να κάνεις τα αδύνατα δυνατά.

Πρωταθλητής στην Κολύμβηση:

Αδιάβροχο έως και 50 μέτρα, το Huawei Watch GT μπορεί να αναγνωρίσει το στιλ κολύμβησης, να βελτιώσει την τεχνική και αυτόματα να παρέχει ένα σκορ SWOLF μετά την ολοκλήρωση της κολύμβησης σου.

*Το δερμάτινο λουράκι δεν είναι κατάλληλο για κολύμβηση.

Φτιαγμένο για Ύψη:

Βαρομέτρο, πυξίδα και υψόμετρο

Ενσωματώνοντας βαρομέτρο, πυξίδα και υψόμετρο, το ρολόι αυτό προορίζεται για μεγάλης διάρκειας ορεινές πεζοπορίες με δυνατότητα 3D απόστασης και ανακάλυψης μονοπατιών στις αγαπημένες σου ιστορικές τοποθεσίες.

Ποδηλασία σαν Επαγγελματίας:

Παρέχει μια επαγγελματική αξιολόγηση μετρώντας τις θερμίδες που καταναλώθηκαν, την καρδιακή συχνότητα, την απόσταση, την ταχύτητα, την ανάβαση και την κατάβαση για όλους τους ενθουσιώδεις με την ποδηλασία.

Huawei TruSleep 2.0:

Στατιστικά Δεδομένα Ύπνου

Μία κοινή μελέτη με το Harvard Medical School CDB Center παρήγαγε μία ευφυή παρακολούθηση ύπνου για κάθε φάση του ύπνου. Το Huawei TruSleep 2.0 αναγνωρίζει συνηθισμένα προβλήματα που σχετίζονται με τον ύπνο και παρέχει περισσότερες από 200 πιθανές προτάσεις για να σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα.

Έξυπνες Συμβουλές που Βελτιώνουν τη Ζωή σου

Τέλειο για να μετρά τα βήματα, την καθιστική σου κατάσταση και για την παρακολούθηση έντονων δραστηριοτήτων. Ειδοποιήσεις για όλους τους τύπους μηνυμάτων, κλήσεις, ξυπνητήρια ή υπενθυμίσεις είναι όλες οργανωμένες στον καρπό σου.

Huawei Smart Body Fat Scale:

H έξυπνη ζυγαριά Huawei Smart Body Fat Scale όχι μόνο μετράει το βάρος σου, αλλά σου παρέχει πολλές λεπτομέρειες για να γνωρίζεις τα πάντα για το σώμα σου με την ανάλυση 9 σωματικών συνθέσεων σε μια ανίχνευση. Χάρη στην εφαρμογή για smartphones που τη συνοδεύει, μπορείς εύκολα να κρατήσεις τις πληροφορίες στη συσκευή σου και να τις βλέπεις όποτε το επιθυμείς, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να δεις το σωματικό βάρος και το ποσοστό λίπους σου χωρίς καν να κοιτάξεις το κινητό σου.

Η απώλεια βάρους είναι διαφορετική από το αδυνάτισμα

Στο ίδιο βάρος, το λίπος είναι περίπου 3 φορές μεγαλύτερο από το μέγεθος των μυών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα άτομα με υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους φαίνονται με περισσότερο πάχος.

Ποσοστό Σωματικού Λίπους & Σχήμα του Σώματος

Το παρακάτω χαρακτηριστικό δείχνει κάτω από το ίδιο βάρος, πώς το ποσοστό σωματικού λίπους επηρεάζει το σχήμα του σώματος.

9 Συνθέσεις σώματος σε 1 ανίχνευση

Πλήρης κατανόηση των φυσικών συνθηκών σου με ανάλυση 9 σωματικών συνθέσεων σε 1 ανίχνευση.

Προηγμένη τεχνολογία, ακριβής μέτρηση

Big data, Μαθηματική μοντελοποίηση & αλγόριθμος PCA. Τεχνική καθοδήγηση από το Ινστιτούτο Αθλητικής Επιστήμης της Κίνας (CISS).

Απλός & Λεπτός Σχεδιασμός

Επιφάνεια Tempered glass, καθαρή λευκή εμφάνιση, λείανση και γυάλισμα με CNC.

Λεπτομερής σχεδιασμός, Ακριβής μέτρηση

Υιοθετεί BIA chip υψηλής ακρίβειας, 4 αισθητήρες πίεσης και 360° ρυθμιζόμενη κλίμακα για την επίτευξη ακριβούς και άνετης μέτρησης.

Πώς λειτουργεί;

Τεχνολογία βιοηλεκτρικής ανάλυσης σύνθετης αντίστασης (BIA). Χωρίς μεταλλικά στρώματα ITO για αυξημένη ευαισθησία.

Προβολή Σωματικού Βάρους & Λίπους Offline

Εμφάνιση του σωματικού βάρους και του ποσοστού λίπους των αυτόματα αναγνωρισμένων χρηστών σε κλίμακα, μπορείς να το δεις χωρίς καν να κοιτάξεις το smartphone σου.

Έξυπνο Ξυπνητήρι

Τακτική μέτρηση με το έξυπνο ξυπνητήρι για πιο ακριβείς μετρήσεις.

Ο προσωπικός σου προπονητής

Το HUAWEI Smart Scale App παρέχει ολοκληρωμένη έκθεση υγείας και προσαρμοσμένες προτάσεις υγείας.

Εφαρμογή φιλική προς το χρήστη

Καταγράφει συνθέσεις σώματος και εμφανίζει τις αλλαγές τους σε διάφορα διαγράμματα. Υποστηρίζει την αυτόματη αναγνώριση έως και 10 χρηστών και εύκολη κοινή χρήση με τα social media.

Bluetooth 4.1

Συμβατό με τις mainstream συσκευές Android και iOS.

* Δεν συνιστάται η χρήση από άτομα με βηματοδότη ή άλλα ηλεκτρονικά ιατρικά εμφυτεύματα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Συμβατό με Λειτουργικό Android 4.4+ & iOS 9+
Υποστήριξη Applications Διαθέτει
Οθόνη Amoled 1.39"
Μνήμη (Ram) 16 MB
Εσωτερική Μνήμη 128 MB
Ανάλυση Φωτογραφικής Μηχανής Δεν διαθέτει
Εγγραφή Video Δεν υποστηρίζεται
Ανθεκτικότητα σε: Νερό 50m
Φόρτιση μέσω Dock
Διάρκεια Μπαταρίας 14 ημέρες με τυπική χρήση
Bluetooth Bluetooth 4.2
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr About 46 g (χωρίς το λουράκι)
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 46.5 x 46.5 x 10.6
Τύπος Μπαταρίας 420mAh
Συμπεριλαμβάνονται Βάση Φόρτισης, Καλώδιο Φόρτισης, Οδηγίες Χρήσης
Επιπλέον Μαγνητική θύρα φόρτισης (USB Type-C)
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.huawei.com/gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.