Αρχική

/

Παιχνίδια & Gadgets

/

Gadgets

/

Personal

50 Fifty B Somebody Novelty Bunny GirlΚωδικός προϊόντος : 111442

  • Χρώμα: Λευκό

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχετε ονειρευτεί ποτέ τον εαυτό σας στην θέση του επόμενου αστέρα της ροκ, ενός κινηματογραφικού αστέρα, ενός μυώδη άντρα, ενός μυστικού πράκτορα ή ακόμη και με ένα καυτό κορμί στην παραλία;


  • Οι αστείες κορνιζούλες σας επιτρέπουν, τοποθετώντας μια φωτογραφία διαβατηρίου, να έχετε το σώμα που επιθυμείτε.
  • 1ο βήμα: Διαλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία
  • 2ο βήμα: Τοποθετήστε την φωτογραφία στην υποδοχή
  • 3ο Βήμα: Γίνετε κάποιος άλλος


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Χρώμα Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.paladone.com/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.