Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Για το παιδί

/

Μπάνιο & Περιποίηση

Olympia BS 31 Ψηφιακό ΘερμόμετροΚωδικός προϊόντος : 173729

  • Τύπος προϊόντος: Θερμόμετρο

  • Χρώμα: Λευκό-Πράσινο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ψηφιακό θερμόμετρο Olympia BS 31, με εύκαμπτο άκρο και ένδειξη Θερμοκρασίας σε °C, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Προσφέρει γρήγορη και εύκολη ανάγνωση θερμοκρασίας με ήχο ειδοποίησης.


Επιπλέον
Ευανάγνωστη οθόνη LCD
Μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις
Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας
Με θήκη αποθήκευσης
Περιλαμβάνονται Μπαταρίες (Τύπου AG3)


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος προϊόντος Θερμόμετρο
Χρώμα Λευκό-Πράσινο
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.soundstar.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.