Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Για το παιδί

/

Μπάνιο & Περιποίηση

Olympia Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων BS 37 IRΚωδικός προϊόντος : 173731

  • Τύπος προϊόντος: Θερμόμετρο

  • Χρώμα: Λευκό-Πράσινο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Θερμόμετρο 6 σε 1 Olympia BS 37 IR με 6 λειτουργίες, Μέτρηση της θερμοκρασίας στο αυτί, Μέτρηση της θερμοκρασίας στο μέτωπο, Θερμοκρασία δωματίου, Θερμοκρασία επιφάνειας (Π.Χ. παιδικές τροφές ή νερό της μπανιέρας), Χρονόμετρο και Ώρα / Ημερομηνία.


Επιπλέον
Εύκολη και ευανάγνωστη οθόνη Lcd
Ηχητικό τόνο όταν η μέτρηση ολοκληρώνεται
Ηχητικό σήμα όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 37.5°C (99.5°F)
Αποθήκευση των τελευταίων 9 μετρήσεων
Επιλογή °C ή °F


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος προϊόντος Θερμόμετρο
Χρώμα Λευκό-Πράσινο
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.soundstar.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.