Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Για την γυναίκα

/

Beauty at Home

Medisana CM840 ΚαθρέφτηςΚωδικός προϊόντος : 179919

  • Σημεία χρήσης: Πρόσωπο

  • Τύπος Λειτουργίας : Μπαταρίας

  • Εξαρτήματα : Δεν διαθέτει

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο καθρέφτης Medisana CM 840 έχει σταθερή βάση ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα τις διάφορες εφαρμογές αισθητικής και φωτισμό LED. Αποτελείται από δύο περιστρεφόμενους καθρέφτες, έναν κανονικό και έναν με 5Χ μεγέθυνση.


Ο CM 840 έχει κατασκευαστεί ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στη διάβρωση και σκληρός λόγω του χρωμίου υψηλής ποιότητας που έχει χρησιμοποιηθεί στον καθρέφτη.
Το συγκριτικό πλεονέκτημα του καθρέφτη είναι ότι διαθέτει δυνατό φωτισμό χάρη στα 16 LED's που έχει. Τα LED παράγουν περισσότερο φως ανά watt συγκριτικά με τις απλές λάμπες του εμπορίου και η κατανάλωση αντίστοιχα είναι χαμηλότερη οπότε πολύ πιο οικονομική.Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σημεία χρήσης Πρόσωπο
Τύπος Λειτουργίας Μπαταρίας
Εξαρτήματα Δεν διαθέτει
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.medisana.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.