Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Για την γυναίκα

/

Manicure - Pedicure

Medisana MPS Manicure-PedicureΚωδικός προϊόντος : 179913

  • Τύπος Λειτουργίας : Ρεύματος

  • Ταχύτητες: Ρυθμιζόμενη

  • Εξαρτήματα : 4 εξαρτήματα για διάφορες εφαρμογές

  • Επιπλέον: Ιδανικό για διαβητικούς

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η συσκευή μανικιούρ - πεντικιούρ είναι εύκολη στο χειρισμό και ιδανική για την περιποίηση των νυχιών σου σε χέρια και πόδια.


Είναι ειδική συσκευή για την περιποίηση χοντρών και ξυλοποιημένων νυχιών καθώς και για τη θεραπεία σκληρίας και κερατωδών στρωμάτων επιδερμίδας και κάλων.
Επίσης, είναι κατάλληλη για τη φροντίδα χεριών, νυχιών και τεχνητών νυχιών.
Τα εξαρτήματα ζαφειριού έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ανθεκτικά. Η συσκευή MPS είναι επίσης κατάλληλη για διαβητικούς ή ηλικιωμένα άτομα.
Η καταλληλόλητά της έγκειται στο γεγονός ότι η ταχύτητα μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς και η συσκευή σταματάει σε πολύ μεγάλη πίεση.
Επιπλέον τα εξαρτήματα ζαφειριού αφαιρούν μόνο μέρη της επιδερμίδας τα οποία έχουν ήδη νεκρωθεί.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Λειτουργίας Ρεύματος
Ταχύτητες Ρυθμιζόμενη
Εξαρτήματα 4 εξαρτήματα για διάφορες εφαρμογές
Επιπλέον Ιδανικό για διαβητικούς
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.medisana.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.