Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Για την γυναίκα

/

Μόνιμη Αποτρίχωση

Silk'n Flash & Go Luxx 245K Μόνιμη ΑποτρίχωσηΚωδικός προϊόντος : 173152

Αποκλειστικό
Τελευταία κομμάτια
 • Silk'n Flash & Go Luxx 245K
 • Silk'n Flash & Go Luxx 245K
 • video
 • Επιφάνεια Εφαρμογής Παλμού: 4 cm2 επιφάνειας δέρματος

 • Συχνότητα Παλμών: 3.5''

 • Τεχνολογία: Home Pulsed Light

 • Σημεία χρήσης: Πόδια, χέρια, πλάτη, μασχάλες, γραμμή μπικίνι και πρόσωπο

 • Εξαρτήματα : Περιλαμβάνει 2 κεφαλές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το σύστημα αποτρίχωσηςSilk'n Flash & Go Luxx 245K με την τεχνολογία αποτρίχωσης HPL και 245.000 παλμούς, εγγυάται μείωση τριχοφυΐας έως και 50% μετά από 3-4 θεραπείες.


Μόνιμη Αποτρίχωση με το Silk'n Flash & Go Luxx 245K:


Με ποιο τρόπο λειτουργεί η αποτρίχωση που βασίζεται στο φως:

Το Silk'n Flash&Go Luxx 245.000 χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και επίσης για τη μακροχρόνια ή μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. Ως μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας ορίζεται η μακροχρόνια σταθερή μείωση του αριθμού των τριχών που επανεμφανίζονται έπειτα από μια σειρά συνεδριών.
Στόχευσε τη συσκευή στο σημείο όπου θέλεις να εμποδίσεις την τριχοφυΐα για να παραχθεί ένας παλμός κάθε 3,5 δευτερόλεπτα.
Η ενέργεια που εκλύεται από αυτόν τον παλμό θα διαπεράσει την τρίχα και θα φτάσει έως το θύλακά της.
Στη συνέχεια, ο θύλακας της τρίχας θερμαίνεται και εμποδίζεται η τριχοφυΐα.

  Γιατί να επιλέξω Silk'n Flash&Go Luxx 245.000;

 • Ιδανικό για μικρές και μεγάλες περιοχές
 • Περιλαμβάνει 2 κεφαλές
 • Εργονομικός σχεδιασμός για καλύτερο κράτημα
 • Ιατρικά ενδεδειγμένο
 • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Ασφαλές
 • Αισθητήρας χρώματος επιδερμίδας
 • Σύντομες συνεδρίες

Ιατρικά ενδεδειγμένο

Το Silk'n Flash & Go Luxx 245.000 έχει εγκριθεί στις ΗΠΑ από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και έχει ελεγχθεί από κορυφαίους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Silk'n Flash & Go Luxx 245.000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, εύκολα και αποτελεσματικά, στο σπίτι.


Κλινικά αποδεδειγμένο

Η τεχνολογία Home Pulsed Light έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται όλα τα κλινικά πλεονεκτήματα του παλμικού φωτός κατά την αποτρίχωση στο σπίτι. Σε κλινικές δοκιμές που διήρκησαν πάνω από ένα έτος, κορυφαίοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί διαπίστωσαν ότι το Silk'n Flash & Go Luxx 245.000 μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αφαίρεση της τριχοφυΐας.

  Σύντομες συνεδρίες

  Με την μεγάλη επιφάνεια εφαρμογής και τη μεγάλη ταχύτητα επαναλήψεων, το Silk'n Flash & Go Luxx προσφέρει μια γρήγορη, αλλά και αποτελεσματική αποτριχωτική συνεδρία στο σπίτι. Η αποτρίχωση ενός αντρικού στέρνου ή ολόκληρων των γυναικείων ποδιών ολοκληρώνονται σε μια συνεδρία 30-40 λεπτών.


  Βέλτιστα αποτελέσματα

  Οργάνωσε τις συνεδρίες Silk'n Flash & Go Luxx για καλύτερα αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με τη συχνότητα της χρήσης και τον τύπο της επιδερμίδας. Κάποιοι μπορεί να δουν αποτελέσματα νωρίτερα από άλλους.

Στην άνεση του σπιτιού σου

Επωφελήσου από τη χρήση του Silk'n Flash & Go Luxx στην άνεση του σπιτιού σου, όποτε το θελήσεις.


Ασφάλεια με Silk'n Flash & Go Luxx

Με το Silk'n Flash & Go Luxx 245.000 η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα. Τεχνολογία HPL στο Silk'n Flash & Go Luxx - Ασφάλεια υψηλού επιπέδου με χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Η τεχνολογία Home Pulsed Light μπορεί να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ενέργεια σε σχέση με άλλες συσκευές αποτρίχωσης με τη χρήση φωτός. Η χαμηλή ενέργεια που χρησιμοποιείται στο Silk'n Flash & Go Luxx μειώνει την πιθανότητα πρόκλησης βλαβών η επιπλοκών και συμβάλλει στη συνολική σου ασφάλεια.

Αισθητήρας χρώματος επιδερμίδας:

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το Silk'n Flash & Go Luxx 245K χρησιμοποιεί έναν έξυπνο Αισθητήρα Χρώματος Επιδερμίδας ο οποίος αναγνωρίζει αν ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι κατάλληλος για τη θεραπεία. Μόνο εφόσον ο τόνος της επιδερμίδας σου βρίσκεται εντός του επιτρεπόμενου φάσματος, η θεραπεία θα ξεκινήσει με μια λάμψη φωτός.

Για όλα τα σημεία του σώματος όπου υπάρχουν τρίχες

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πόδια, στα χέρια, στην πλάτη, στις μασχάλες, στη γραμμή του μπικίνι και στο πρόσωπό σου. Ιδανικό για άντρες και γυναίκες.

Τι άλλο θα πρέπει να γνωρίζω;

Το Flash & Go Luxx δεν είναι λέιζερ, και άρα ενδείκνυται για γρήγορη και ανώδυνη χρήση στο δικό σου χώρο. Χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία HPL που χρησιμοποιούν τα ινστιτούτα αισθητικής και οι κλινικές. Τα αποτελέσματα είναι τα ίδια με αυτά που θα είχες έπειτα από μια επαγγελματική θεραπεία, με τη διαφορά ότι η συγκεκριμένη θεραπεία είναι πολύ πιο άνετη και λιγότερο δαπανηρή. Ξύρισε την περιοχή της θεραπείας πριν χρησιμοποιήσεις το Flash & Go Luxx.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Επιφάνεια Εφαρμογής Παλμού 4 cm2 επιφάνειας δέρματος
Συχνότητα Παλμών 3.5''
Τεχνολογία Home Pulsed Light
Σημεία χρήσης Πόδια, χέρια, πλάτη, μασχάλες, γραμμή μπικίνι και πρόσωπο
Εξαρτήματα Περιλαμβάνει 2 κεφαλές
Επιπλέον Δεν είναι κατάλληλο για ανθρώπους με πολύ σκούρα επιδερμίδα.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.Silkn.eu/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.