Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Αξεσουάρ Τρεξίματος

Kettler Θωρακική Ζώνη T34 (7937-640)Κωδικός προϊόντος : 145330

  • Τύπος Είδους: Ζώνη Θώρακα

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Για ασύρματη μέτρηση καρδιακού παλμού από το θώρακα

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ζώνη στήθους POLAR για άμεση, ασύρματη μέτρηση του καρδιακού παλμού στο στήθος κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο όργανο γυμναστικής.


  • Εάν το όργανο γυμναστικής δεν διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη, θα πρέπει να συνδυάσετε τη ζώνη με το αντίστοιχο πρόσθετο αξεσουάρ


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Είδους Ζώνη Θώρακα
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Για ασύρματη μέτρηση καρδιακού παλμού από το θώρακα
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.kettler.gr/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.