Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Αξεσουάρ Τρεξίματος

Garmin HRM Αισθητήρας Καρδιακών ΠαλμώνΚωδικός προϊόντος : 181769

  • Τύπος Είδους: Δέκτης Καρδιακών Παλμών

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Διάρκεια μπαταρίας μέχρι 3 χρόνια, με χρήση 1 ώρα την ημέρα.

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πρόσθεσε το αισθητήριο καρδιακών παλμών στέρνου σε συμβατές συσκευές Garmin που υποστηρίζουν ασύρματη τεχνολογία ANT+ για ακριβή δεδομένα παλμών και ζώνες καρδιακών παλμών.
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Είδους Δέκτης Καρδιακών Παλμών
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Διάρκεια μπαταρίας μέχρι 3 χρόνια, με χρήση 1 ώρα την ημέρα.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.garmin.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.