Αρχική

/

Προσωπική Φροντίδα

/

Όργανα Γυμναστικής

/

Διάδρομοι Γυμναστικής

Διάδρομοι Γυμναστικής

 

Βρέθηκαν 19 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 19 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2

Διάδρομοι

Οι διάδρομοι γυμναστικής είναι απο τα όργανα γυμναστικής που προσφέρουν απο μία βόλτα έως και ...μαραθώνιο αποκλειστικά απο την άνεση του σπιτιού σας!

Tο περπάτημα αποτελεί την πιο φυσική κίνηση του ανθρώπου. Για το λόγο αυτό, οι διάδρομοι γυμναστικής έχουν εξοπλιστεί με τα πιο προηγμένα συστήματα που ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς και προσομοιάζοντας την φυσική κίνηση κάνουν την αεροβική άσκηση πιο άνετη και ασφαλή από ποτέ. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης και υγείας και προσφέρονται για ένα υγιεινό βάδισμα ή ένα περισσότερο αποδοτικό τρέξιμο.

Ο υπολογιστής προπόνησης που διαθέτουν οι ηλεκτρικοί διάδρομοι γυμναστικής είναι αυτός που καθοδηγεί, υποδεικνύει και παρέχει τα κίνητρα για την προπόνησή σας. Εξοπλισμένος με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Σε εμάς θα βρείτε πολλούς διαδρόμους με ηλεκτρικό μοτέρ από εταρείες όπως η Alpine, η Toorx, η Everfit και η Ketler, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με πολλές προσφορές και ευκαιρίες για να διαλέξετε το διάδρομο που ταιριάζει στις ανάγκες σας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.